Ruimtes waarin mensen openbloeien

Kinnarps creëert interieuroplossingen en meubilair voor kantoren, scholen en zorgomgevingen. Wij helpen u met alles, van behoefteanalyse tot uitvoering. Al sinds 1942 staan hoge kwaliteit, ergonomie en innovatieve vormgeving bij ons centraal.

Kinnarps Colour Studio (KCS) is ons assortiment materialen voor kantoren, scholen en zorginstellingen, met de nadruk op duurzaamheid, kwaliteit en harmonie. Een goed doordacht assortiment dat een geharmoniseerde en duurzame totaalindruk geeft en het mogelijk maakt om het juiste materiaal en de juiste kleur te kiezen voor de juiste plaats en activiteit.

Kinnarps Colour Studio

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal voor jouw organisatie. Zorg ervoor dat ze zich welkom, veilig, geïnspireerd, gemotiveerd en gezond voelen wanneer ze de werkplek betreden en de deur uitgaan. Geen enkele afzonderlijke factor kan dit voor elkaar krijgen. Je moet meerdere elementen integreren in een verenigd geheel. Bij Kinnarps noemen we dit holistische ergonomie - een wereld waarin alles met elkaar verbonden is.

Holistische ergonomie

De designfilosofie van Kinnarps is diep geworteld in ons DNA sinds de oprichting van het bedrijf in 1942. Wij ontwikkelen meubilair en interieuroplossingen die het leven van mensen positief beïnvloeden. De kern van deze filosofie is een naadloos samenspel van esthetiek, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.

Design met een doel

Mensen, interieurs en omgevingen die een lang leven gegund zijn. Wij ontwerpen en produceren duurzame en hoogwaardige meubels en flexibele oplossingen die door een lage milieu-impact en lange levensduur worden gekenmerkt.

Duurzaamheid in alles

Bekijk onze uitgebreide meubellijn

Laat je inspireren en maak kennis met onze duurzame meubels en flexibele interieurontwerpen. Design waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Klantprojecten

Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Lees de verhalen van onze klanten en bekijk enkele realisaties.

Alle klantprojecten