Geef vorm aan het Kinnarps van morgen

Samenwerking & engagement

Wij genieten van goede prestaties. Dat gevoel van beloning wanneer je trots bent op wat je doet. Wanneer je gelukkig bent en voldaan, een held voor een kort moment. Elke dag streven we naar dat gevoel. Maar we worden niet enkel gedreven door de resultaten. We geloven in samenwerking, in engagement, in een gemeenschap. Elke dag ben je onderdeel van een groter iets en draag je actief bij tot het geheel.

Drie dingen waar we passioneel over zijn

We werven mensen aan, niet gewoon werknemers 

We zijn een lokaal familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, met duizenden werknemers over de hele wereld. We willen iedereen de kans geven om zich persoonlijk te engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden.

We hechten belang aan flexibiliteit

Om succesvol te blijven, is het belangrijk dat we kunnen omgaan met veranderingen, nieuwe dingen leren en ervaren, onze persoonlijke ambities respecteren en luisteren naar de noden van de markt en onze omgeving. We koppelen de wensen en noden van Kinnarps aan die van onze werknemers. Vanuit deze solide basis evolueert ons bedrijf continu, samen met de knowhow van onze collega's. Tegelijkertijd houden we altijd rekening met de toekomstige noden van de markt.

We willen dat onze werknemers zich gezond en gelukkig voelen

Een gelukkige, gezonde werkomgeving is een vereiste om zich goed te voelen en creatief te zijn. We streven er naar om zorg te dragen voor ons personeel, en willen een mooi evenwicht creëren tussen werk en vrije tijd. We moedigen onze werknemers aan om te sporten en om een gezonde levensstijl aan te nemen. Een gezond lichaam ondersteunt een gezonde geest.

Beschikbare jobs

We zijn er voor jou.
Van begin tot het einde.

Op zoek naar een specifiek product? Interesse om een oplossing aan te passen aan je individuele noden? Of gewoon gebeten om meer te leren over ons aanbod? Neem contact op met ons - we zijn er voor jou!