Showrooms

 

Wil je samen met ons je hybride kantoor opnieuw inrichten? Of wil je onze meubels live zien? Boek een afspraak op de kalender

BEZOEK AAN DE SHOWROOM IS ALLEEN MOGELIJK OP AFSPRAAK.

Geef aan welk tijdstip uw voorkeur heeft, of u ons persoonlijk wilt bezoeken of een online rondleiding wilt volgen, en onze collega's bellen u snel terug om uw afspraak definitief te bevestigen.

STAP BINNEN IN EEN WERELD VAN INSPIRATIE, SAMENWERKING EN EINDELOOS POTENTIEEL

zie, voel, probeer

Er is geen betere manier om onze producten te leren kennen dan door ze te zien, te voelen en uit te proberen. Onze sales consultants bieden je professionele begeleiding doorheen ons productportfolio en tonen met plezier alle hoekjes en kantjes van ons meubilair. Door iets eigenhandig te ervaren, leer je het meest.

ervaring zorgt voor inspiratie

Onze dealers en showrooms zijn ware bronnen van inspiratie. Stap er binnen met een idee en je komt er buiten met een visie. Ons personeel helpt je om je ideeën om te zetten in concrete plan. Door aan te tonen hoe een compleet interieur, zowel klein als groot, kan worden samengesteld, brengen onze consultants ideeën tot leven.

creëer unieke oplossingen

Wat voor werkomgeving wil je creëren? Onze experts begeleiden je in het hele denkproces en dankzij hun inzicht en creativiteit vind je de perfecte oplossing. Geef duidelijk aan wat je noden en wensen zijn en wij sturen je in de juiste richting. Wij willen de werking van je bedrijf optimaal ondersteunen, hoe groot of klein ook. 

Wil je graag onze showroom bezoeken?

Contacteer ons

We zijn er voor jou.
Van begin tot het einde.

Op zoek naar een specifiek product? Interesse om een oplossing aan te passen aan je individuele noden? Of gewoon gebeten om meer te leren over ons aanbod? Neem contact op met ons - we zijn er voor jou!