Zorgomgevingen met oog voor levenskwaliteit

Kinnarps biedt inclusieve interieuroplossingen voor uiteenlopende zorg- en verpleegomgevingen. Wij stellen de behoeften en eisen van het individu centraal en maken het dagelijks leven van gebruikers, medewerkers en familieleden gemakkelijker. Door meerwaarde te bieden met ons inclusieve, gebruikersgerichte en ergonomische meubilair, ondersteunen we ook het resultaat en de ervaring van mensen.

Hebt u hulp nodig bij de inrichting van uw zorgomgeving?

Neem vandaag nog contact op

Goed functionerende zorgomgevingen zijn ontworpen op een gezondheidsbevorderende en inclusieve manier om zowel gebruikers, personeel als familieleden te ondersteunen.

Inspirerende ruimtes in de gezondheidszorg

Next Care® behoefteanalyse​

De behoefteanalyse van Next Care® is een proces dat u de juiste omstandigheden biedt om een duurzame en gezondheidsbevorderende zorgomgeving te creëren. Dit creëert op zijn beurt ruimte voor levenskwaliteit en een meer inclusieve omgeving die gebruikers, personeel en familieleden ondersteunt.

Ontdek Next Care®

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Investeer in holistische ergonomie om uw mensen te helpen grootse dingen te doen. Onze ergonomische expertise en ons gevarieerde productaanbod creëren de voorwaarden voor welzijn, betrokkenheid en prestaties op de werkplek.

Mensen op de eerste plaats

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Laat u inspireren en maak kennis met onze duurzame meubels en flexibele interieuroplossingen. Design waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Mensen, interieurs en omgevingen die een lang leven gegund zijn. Wij ontwerpen en produceren duurzame en hoogwaardige meubels en flexibele oplossingen die door een lage milieu-impact en lange levensduur worden gekenmerkt.

Duurzaamheid in alles