Creëer je ideale kantoor

Werk is geen plek waar je heen gaat. Het is iets wat je doet. Onze manier van werken verandert onder invloed van nieuwe technologieën en traditionele werkplekken evolueren.

VIJF VRAGEN DIE ELK BEDRIJF MOET STELLEN

De wereld is veranderd, maar is ons kantoor ook geëvolueerd?

Technologie verandert alles. Hoe we informatie verzamelen, hoe we communiceren, maar ook onze mobiliteit. Vandaag zijn werknemers niet langer gebonden aan hun bureau om hun werk uit te voeren. Hoe past jouw kantoor zich aan aan deze nieuwe werkomstandigheden?

WAT DOEN JE COLLEGA'S TIJDENS EEN WERKDAG?

E-mails beantwoorden? Korte, creatieve bijeenkomsten houden? Afspreken met klanten? Fitnessen? Reizen? Workshops organiseren? Telefoons beantwoorden? Lezen? Schrijven? Koffiepauzes houden? Buitenshuis werken? Wie heeft wat nodig en waar om zijn werkleven zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken?

HOE ONDERSTEUNT JOUW KANTOOR JE ACTIVITEITEN?

Kijk eens rond in je kantoor. Weerspiegelen de verschillende ruimtes de activiteiten van je collega's? Is er ruimte voor verbetering en optimalisering, om je werkplek veel beter te maken?

HOE VERTAALT DIT ZICH OP FINANCIEEL VLAK?

Wanneer we de totale oppervlakte optimaliseren, moeten we ook kijken naar het economisch standpunt. Lege bureaus = weggesmeten geld, en tegelijkertijd ook verspilde energie. Ongebruikte ruimtes transformeren in levendige ruimtes zal je geld besparen en nieuwe energie geven aan alle betrokken partijen.

Welke rol moet het kantoor spelen in de organisatie?

Als je kijkt naar de antwoorden die je hebt gegeven, is er dan een persoonlijk plan om de kantoorruimte te verbeteren? Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij beschikbaar om je te helpen je beste beentje voor te zetten.  

WIL JE GRAAG WETEN WAT ER BIJ JOU KAN VERBETEREN?

Contacteer ons

KINNARPS NEXT OFFICE®

wij creëren de werkplekken van de toekomst

Een nieuwe werkomgeving kiezen is geen designproject, het is een veranderingsproject. Er bestaat geen algemene oplossing
voor het ideale kantoor. Het gaat erom precies voor u een unieke oplossing te vinden. Daarbij is het nodig rekening te houden met de fysieke ruimte, leiderschap/organisatie en de digitale omgeving. Het betekent iedereen erbij betrekken, en de behoeften van het
bedrijf, de afdeling, de groep en de mens in aanmerking nemen. Dankzij ons 5-stappenplan kunnen we een werkplek ontwerpen die bij jou past, en bij niemand anders.

Welkom bij jouw Next Office.

Waarom Kinnarps Next Office® kiezen?

FLEXIBELE WERKPLEKKEN

Een activity based werkomgeving volgens het Next Office concept moet nooit verbouwd of gerenoveerd worden. Gebruik gewoon ander meubilair en je krijgt een nieuwe ruimte. Plotse uitbreidingen of een onverwachte afname van het aantal werknemers gebeuren probleemloos en de grootte van het kantoor heeft weinig invloed op veranderende werkscenario's.

CREATIEVE collega's

Een werkplek die ontworpen is om spontane ontmoetingen aan te moedigen zorgt voor meer creativiteit. Waar traditionele kantoren rekenen op vastgelegde interacties, ondersteunt het Next Office Concept een open en flexibele omgeving.

gezonde en gelukkige collega's

Flexibele werkplekken die je kan aanpassen aan verschillende activiteiten bieden uitgebreide ergonomische voordelen. Wanneer mensen zich beter voelen heeft dat een positieve impact op de bedrijfscultuur en de resultaten.

een sterk merk

Wetenschappelijke studies tonen aan dat design meer invloed heeft dan eerst gedacht. Er is een duidelijk verband tussen genieten van je omgeving en het leveren van goed werk. Investeringen in inspirerend design ondersteunen een gevoel van trots bij de werknemers en trekken nieuw talent aan.

...en meer

 • Duurzame oplossingen
 • Verlaagde facilitaire kosten
 • Efficiënt ruimtegebruik
Enkele van onze Kinnarps Next Office® klanten

Hoe het werkt: 5 makkelijke stappen naar jouw Kinnarps Next Office®

1

InformEReren, inspireren en motiveren
 • Seminaries
 • Trendrapporten
 • Voorbeelden in onze showrooms

2

onderzoek
 • Workshop
 • Internet-enquête
 • Bezettingsgraad via app
 • Samenvatting

3

RESULTaten / ANALYSe / VISIe
 • Presentatie van resultaten
 • Gesprekken / interviews / discussies tussen u en Kinnarps

4

het perfecte interieurontwerp
 • Presentatie van het interieurontwerp op basis van de resultaten, analyse en visie

5

levering en installatie
 • Analyse van de ruimte voor herinrichting
 • Levering en installatie
 • Analyse van de ruimte na herinrichting

1. InformEER, INSPIREER EN MOTIVEER

De eerste stap is om iedereen te informeren, te inspireren en te motiveren om betrokkenheid te tonen. We houden seminaries, bijvoorbeeld over hoe het werkleven verandert (presentatie van de trendrapporten), waarom dat zo is en hoe het ons als individu en ons bedrijf beïnvloedt. Je bent ook welkom om onze showroom te bezoeken om je verder te laten inspireren.

 • Seminaries
 • Trendrapporten
 • Studiebezoek aan showrooms en ruimtes van andere klanten

2. onderzoek

Eerst geven we een workshop. Dan volgt een analyse met behulp van diverse hulpmiddelen die bezettingsgraad, werkpatronen en uw behoeften en wensen aangeven. De resultaten worden samengevat in een rapport waarop het ontwerp van uw werkplek wordt gebaseerd.

 • Workshop
 • Internet-enquête
 • Bezettingsgraad via app
 • Samenvatting

Wil je meer weten over welke tools we gebruiken voor de enquête?

Contacteer ons

3. Resultaten/Analyse/Visie

Op basis van het onderzoek kennen we uw bezettingsgraad en werkpatronen, de wensen en behoeften van uw medewerkers en het concentratieniveau. We presenteren de resultaten en interpreteren ze samen met u. Op basis van de resultaten creëren we een visie die de grondslag vormt voor de volgende stap. Vervolgens bespreken we met u en uw team hoe u uw nieuwe werkplek vorm wilt geven.

 • Presentatie van resultaten
 • Gesprekken/interviews/discussies tussen u en Kinnarps

4. het perfecte interieurontwerp

Ons voorstel voor uw interieurontwerp voldoet aan uw behoeften en past bij uw bedrijfsactiviteiten. Waar nodig wordt het voorstel aangepast en zodra u geheel tevreden bent, kunt u een opdracht voor uw nieuwe werkplek plaatsen.

 • PRESENTATIE VAN HET INTERIEURONTWERP GEBASEERD OP
  DE RESULTATEN, ANALYSE EN VISIE

5. levering & installatie

We proberen altijd onze eigen leveranciers in te zetten bij het leveren en plaatsen van uw nieuwe werkomgeving. We geven u op ervaring gebaseerde service en aandacht plus duurzaam transport, wat betekent dat wij het verpakkingsmateriaal mee terug nemen. Wij verpakken en beschermen de meeste van onze producten met dekens in plaats van met verpakkingsmateriaal voor eenmalig gebruik. Die dekens kunnen we steeds weer opnieuw gebruiken.

Klaar om ervoor te gaan? Of wil je gewoon meer weten?

Contacteer ons

CREËER OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN VOOR JOUW ACTIVITEITEN

Wil je meer inspiratiebeelden van workspace solutions zien?

Inspiratiegalerij

Benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw bedrijf?

Contacteer ons

MEUBILAIR VOOR DE WERKOMGEVINGEN VAN DE TOEKOMST

Onze werkomgevingen veranderen snel door nieuwe technologie die het mogelijk maakt om overal te werken. Een kantoor kan op het werk of thuis zijn, in een café of in de lounge van een hotel. Bij Kinnarps zijn we gespecialiseerd in werkomgevingen en interieuroplossingen voor de kantoren van de toekomst. Als u voor een van onze kantooroplossingen kiest, kunt u erop vertrouwen dat u een kantoor krijgt dat is ontworpen met de behoeften van u en uw organisatie als uitgangspunt en dat nog jarenlang zal blijven voldoen aan uw behoeften. 

Onze jarenlange ervaring op het vlak van werkomgevingen heeft ons geleerd dat een universele oplossing niet bestaat. Doeltreffende kantoren zijn ontworpen met de individuele behoeften van de klant als uitgangspunt en voldoen aan uw specifieke vereisten ten aanzien van indeling, werkwijze en interieurontwerp. Als ze correct is ontworpen, zal de werkomgeving op natuurlijke wijze het welzijn, de creativiteit en de productiviteit bevorderen. Bij het creëren van werkomgevingen voor onze klanten maken we gebruik van ons zogenaamde Next Office-concept. Next Office is een proces dat de werkplek als een geheel bekijkt: organisatie, fysieke omgeving en digitale technologie. Het is de bedoeling dat werknemers zich betrokken voelen bij het hele proces op weg naar hun nieuwe kantoor.

Lees meer

We zijn er voor jou.
Van begin tot het einde.

Op zoek naar een specifiek product? Interesse om een oplossing aan te passen aan je individuele noden? Of gewoon gebeten om meer te leren over ons aanbod? Neem contact op met ons - we zijn er voor jou!