Case: Van Haute Landbouwmachines

Gegevens

Bedrijf: 
Van Haute Landbouwmachines

Contactpersoon bij Kinnarps:
Marc Ost

Gebied:
Landbouw

Voltooid:
2018

FOCUS OP DE TOEKOMST VAN DE LANDBOUW

Van Haute is al meer dan 110 jaar een begrip in de landbouwwereld. Het bedrijf kijkt graag naar de toekomst en vond het dan ook tijd voor een nieuw bedrijfsgebouw. In 2018 verhuisde Van Haute naar een nieuwe locatie in Hamme waar ze een optimale service kunnen garanderen voor de klanten en ook de werknemers in een aangename sfeer aan de slag kunnen gaan.

Onderzoek, strategie en advies om uw ideale kantoor te creëren

Kinnarps Next Office is een analyse van uw werkplek en bestaat uit zes stappen. We beginnen met de behoeften van de individuele klant en stellen de medewerkers altijd centraal. Met behulp van zorgvuldig geselecteerde tools, workshops en analyses ontwikkelen we een gepersonaliseerd interieurontwerp dat de optimale oplossing vormt voor uw specifieke werktaken en de behoeften van uw medewerkers; de basis hiervoor is de informatie die in een vroeg stadium van het proces is verzameld. Een unieke oplossing die gebaseerd is op uw antwoorden.

MEER INFORMATIE

een warm onthaal voor de klanten

Een samenwerking tussen Van Haute en Kinnarps stond in de sterren geschreven. Het landbouwbedrijf was op zoek naar een gezellig interieur, met veel hout. Een perfecte match met Kinnarps dus. De tijdloze Scandinavische look en feel van het meubilair was het perfecte antwoord op de vraag van Van Haute.

Voor de nieuwe toonzaal wilde Van Haute uiteraard het uitgebreide aanbod in de verf zetten, maar tegelijkertijd wilden ze de klanten op een gepaste manier kunnen ontvangen. Kinnarps creëerde een warm onthaal met een gezellige zithoek waar bezoekers rustig een drankje kunnen nuttigen. Op vraag van de klant, richtte Kinnarps een ruime vergaderzaal in, die zowel intern als extern wordt gebruikt. Bovendien kan deze ruimte ook perfect worden gebruikt voor opleidingen.

Ontspanning is ook tijdens het werk belangrijk. In de gezellige cafetaria kan het personeel tot rust komen, bovendien kan de ruimte voor meer dan enkel de lunch worden gebruikt.

 

SERVICE MET EEN PLUS

Van Haute was niet alleen onder de indruk van het meubilair en de inrichting, ook de samenwerking met Kinnarps verliep vlot. Het bedrijf was vooral tevreden over de originele ideeën, de opvolging en de service. Het Kinnarps team was makkelijk bereikbaar en alle vragen werden snel beantwoord. Het nieuwe gebouw werd plechtig ingehuld in december 2018, en ook bezieler Etienne Van Haute keek vol trots toe!

SAMENVATTING:

  • focus op Scandinavisch design
  • aantrekkelijk onthaal voor klanten
  • vlotte samenwerking met makkelijke bereikbaarheid

Valt deze case in de smaak? Benieuwd wat er mogelijk is in uw ruimte?

Contacteer ons

Gerelateerde producten

Plus

Plus

324 Kleuren & Materialen | 12 Varianten

Fields

Fields

297 Kleuren & Materialen | 23 Varianten

Frisbee

Frisbee

329 Kleuren & Materialen | 6 Varianten

Space

Space

Space kast met rolluik

51 Kleuren & Materialen | 65 Varianten

Deli

Deli