Case: Hewlett Packard Enterprise

Gegevens

Bedrijf: 
Hewlett Packard Enterprise

Contactpersoon bij Kinnarps:
Roos Vanhoudt

Gebied:
Technologie

Voltooid:
2020

IT-pionier zkt. innovatieve werkplek

Hewlett Packard Enterprise is al jarenlang een gevestigde naam in de IT-wereld. Als innovator op technologisch gebied wilden ze niet dat hun kantooromgeving achter bleef. Een renovatie drong zich op en voor hun nieuwe interieur ging het bedrijf te rade bij Kinnarps. Samen met architecte Annelies De Becker werd een concept bedacht voor het gelijkvloers en de eerste verdieping.

 

Kinnarps Next Office is een analyse van uw werkplek en bestaat uit zes stappen. We beginnen met de behoeften van de individuele klant en stellen de medewerkers altijd centraal. Met behulp van zorgvuldig geselecteerde tools, workshops en analyses ontwikkelen we een gepersonaliseerd interieurontwerp dat de optimale oplossing vormt voor uw specifieke werktaken en de behoeften van uw medewerkers; de basis hiervoor is de informatie die in een vroeg stadium van het proces is verzameld. Een unieke oplossing die gebaseerd is op uw antwoorden.

MEER INFORMATIE

“Iedereen is enorm fan van de verschillende loungehoekjes. We zijn dan ook erg blij met de nieuwe werkomgeving.”

Marjolein Schotte - Workplace Manager Global Real Estate

KVG - T-Twist - Neo Lite - HPE.jpg

KVG - Nexus - Deli - HPE.jpg

PR - Park - Blue - HPE.jpg

Werkomgeving in een nieuw jasje

Hewlett Packard Enterprise dacht bij de inrichting van hun gebouw ook aan duurzaamheid. Zo vroeg het aan ons om een deel van de tafels te recupereren en in een nieuw jasje te steken. Kinnarps gaf een aantal vergadertafels dan ook een tweede leven door de bestaande onderstellen te voorzien van nieuwe tafelbladen.

Naast duurzaamheid hechtte HPE ook veel belang aan ergonomie: individuele werkplekken die elektrisch instelbaar zijn wisselen af met aangepast vergadermeubilair voor zowel formele als informele besprekingen. In het landschap kan je makkelijk een rustigere plek opzoeken voor een spontane meeting met een collega of voor een telefoongesprek.

Het personeel bij HPE werkt flexibel, dus werd er ook aan persoonlijke opbergruimte gedacht. Lockers zorgen ervoor dat iedere werknemer zijn plekje heeft om spullen in op te bergen.

 

 

 

industriële look met warme touch

HPE en Kinnarps kozen samen voor een strakke en industriële look met zwarte vergadertafels. De stof- en kleurkeuze van het zitmeubilair brengt dan weer de nodige gezelligheid en warmte in de kantooromgeving. Deze geslaagde selectie maakten we uit de Kinnarps Colour Studio, een collectie met honderden materialen en kleuren.  

vlotte samenwerking met professioneel resultaat

Hewlett Packard Enterprise blikt alvast tevreden terug op de samenwerking met Kinnarps. De werknemers zijn tevreden met hun nieuwe werkomgeving en de verschillende loungehoekjes worden regelmatig gebruikt. Dankzij het gebruik van wigvormige vergadertafels wordt ook het zicht tijdens videoconferences niet belemmerd. Kinnarps bood bovendien een grote meerwaarde door het hergebruik van bestaand meubilair.

SAMENVATTING:

  • hergebruik van bestaand meubilair
  • focus op ergonomie
  • industrieel doch warm en gezellig
  • open landschap met loungehoekjes

Valt deze case in de smaak? Benieuwd wat er mogelijk is in jouw ruimte?

Contacteer ons

Gerelateerde producten