Case: Fujitsu

Gegevens

Project:
Fujitsu

Aantal medewerkers:
500 

Voltooiing:
zomer 2023

Fujitsu is een wereldwijde leverancier van dynamische IT-infrastructuren met een volledig aanbod van technologische producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 140.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. Ze gebruiken hun ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen. In België zijn er ongeveer 500 medewerkers.

Lara luisterde goed naar de behoeftes van Fujitsu en dacht mee na over mogelijke oplossingen. Die flexibiliteit zorgde ervoor dat de nieuwe werkomgeving van Fujitsu volledig is afgestemd op de werknemers.

Nicoleta Nistor, toenmalig Chief Operating Officer

Fujitsu klopte bij Kinnarps aan voor de invulling van hun kantoren in Machelen. Ze leverden zelf een draaiboek aan waarin werd omschreven wat ze voor ogen hadden voor de werkomgeving. Samen met Sales & Project Consultant Lara gingen ze aan de slag om een flexibel en creatief kantoor te creëren.

De korte deadline zorgde tegelijkertijd voor een grote uitdaging. De plannen, renders en beelden van Kinnarps vergemakkelijkten het keuzeproces. Ook onze manier van werken was een groot pluspunt: er werd gedacht vanuit de noden vanuit Fujitsu, en bovendien zorgde het uitgebreide assortiment ervoor dat Kinnarps een oplossing kon bieden voor alle ruimtes. Daarnaast was de showroom van Kinnarps ook een grote bron van inspiratie. Fujitsu hoefde dan ook geen compromissen te sluiten bij de keuze van zijn interieurontwerp.

Nicoleta Nistor, toen Chief Operating Officer bij Fujitsu, blikt alvast tevreden terug op de samenwerking: van begin tot het einde verliep het proces professioneel en vlot: Lara luisterde goed naar de behoeftes van Fujitsu en dacht mee na over mogelijke oplossingen. Die flexibiliteit zorgde ervoor dat de nieuwe werkomgeving van Fujitsu volledig is afgestemd op de werknemers. De overstap van vaste werkplekken naar flexibel werken, verliep dan ook probleemloos. De zit-sta werkplekken zijn een grote meerwaarde en vormen samen met de ergonomische bureaustoelen de perfecte werkplek.

CAF - Domino - Pax - Uni - Neo Lite - Fujitsu Belgium.jpg

ZH - Nestor - Papa - Leia - Fujitsu Belgium.jpg

Ook de cafetaria is nu omgetoverd tot een echte ontmoetingsplek die de hele dag kan worden gebruikt voor informele vergaderingen. In het algemeen werd gekozen voor een rustgevend kleurenpalet, waarbij toch ook ruimte is voor creativiteit: zo kregen de verschillende meeting rooms een andere inrichting, passend bij verschillende vormen van vergaderen.

“Onze samenwerking met Kinnarps is meer dan geslaagd. Ook de installatie verliep zeer professioneel en snel, met een grote ploeg van Kinnarps eigen mensen”, aldus Nicoleta.

Valt deze case in de smaak? Benieuwd wat er mogelijk is in uw ruimte?

Contacteer ons

Gerelateerde producten

Polaris

Polaris

Space

Space

Space kast met rolluik
Neo Lite

Neo Lite

Nestor

Nestor

Papa

Papa

Leia

Leia

Esencia

Esencia

Domino

Domino

Deli lounge fauteuil

Deli lounge fauteuil

Tinnef

Tinnef

Disc/Disc T

Disc/Disc T

Pax

Pax

Uni

Uni

Curling

Curling