Case: Brain Embassy Czackiego

Gegevens

Project:
Brain Embassy Czackiego

Investeerder:
Adgar Investments & Development Ltd

Oppervlakte:
3900 m².

Aantal werplekken:
499

Locatie:
Warszawa, Czackiego Street

Interieurdesign:
mode:lina™

Architecturaal en executive design: 
Archicon Szczesiuk & Wilczek

Brain Embassy opent nieuwe coworking space in het voormalige kwadrat theater in warschau

Op 1 februari 2022 werd in het centrum van Warschau de nieuwste coworking-ruimte van Brain Embassy - een van Warschau's toonaangevende coworking-merken - geopend. Het gebouw, waarin jarenlang het hoofdkantoor van het Kwadrat Theater was gevestigd, omvat niet alleen ergonomische werkplekken en vergaderplekken, maar ook een moderne, multifunctionele evenementenruimte. Archicon Szczesiuk & Wilczek studio was verantwoordelijk voor de architecturale werken, een team van architecten van de mode:lina™ studio uit PoznaƄ bereidde het interieurontwerp voor en de complexe inrichting van de ruimte werd verzorgd door Kinnarps, dat voor comfortabel meubilair heeft gezorgd sinds het begin van de activiteit van Brain Embassy.

Coworking community

Brain Embassy is een merk van coworking-ruimtes van Adgar Investments & Development Ltd, een wereldwijde eigenaar van commercieel onroerend goed die kantoren, en evenementenruimte te huur aanbiedt aan haar klanten. De nieuwste investering is gevestigd in een gebouw van 6 verdiepingen dat dateert uit 1953 en een oppervlakte heeft van 3.900 m². aan de Czackiego-straat in Warschau. De indeling van deze ruimte combineert de interessante geschiedenis van het voormalige theatergebouw met een innovatieve benadering van de werkomgeving, die inspeelt op een verscheidenheid aan behoeften van het moderne bedrijfsleven. Het gebouw voldoet aan de eisen van zowel mensen die op zoek zijn naar een moderne werkplek als liefhebbers van design en comfort.

“De klant wilde niet alleen de leden van de coworking-gemeenschap voorzien van ergonomie en een verscheidenheid aan plekken om te werken en te communiceren, maar ook om het meubilair af te stemmen op de interieurarchitectuur. Het rijke en diverse productportfolio van de Kinnarps Group en de uitstekende samenwerking met het ontwerpteam maakten het mogelijk om meubels te selecteren op een manier die enerzijds past bij de sfeer van de faciliteit, bepaald door zijn geschiedenis, en aan de andere kant de unieke stijl van meubilair behouden die bekend was van de vorige locaties van Brain Embassy”, zegt Adrian Karwatiuk, Key Account Manager bij Kinnarps Polen.

 

Theater aan variëteit

Het voormalige theater is een gebouw dat moet bruisen van leven. Daarom zijn er op de eerste verdieping goed uitgeruste vergaderzalen, een opnameruimte en een open keuken met lobby. Het is ideaal voor live kooksessies. Door het hele gebouw heen zijn theatrale inspiraties en verwijzingen naar verschillende vormen van creatieve expressie – zo presenteren de thema’s voor de vergaderzalen een breed spectrum aan artistieke activiteiten – theater, muziek, film, grafisch design.

De gevarieerde selectie meubels van Kinnarps heeft het mogelijk gemaakt om kamers in te richten met een breed scala aan functies - van open ruimtes voor het organiseren van grote evenementen voor grote groepen, via kamers voor gezelligere vergaderingen tot plekken voor individueel werk met concentratie en focus. De kantoorruimte aan Czackiego Street biedt veel nieuwe producten die onlangs door de Kinnarps Group zijn geïntroduceerd, evenals een selectie producten waarvan leden van de gemeenschap die bekend waren van eerdere Brain Embassy-locaties genoten.

 

De Anagram barkruk is perfect als zitplaats voor kort werk met een laptop. Expressief ontwerp en verfijnde details maken het gemakkelijk om ze zelfs in de meest gewaagde arrangementen te gebruiken.

Polett stoel is gemaakt van natuurlijk hout, wat hem solide en tegelijkertijd extreem flexibel maakt. Hoge kwaliteit maakt de stoelen duurzaam en bestand tegen intensief gebruik.

De Fendo gestoffeerde vergaderstoel biedt hetzelfde zitcomfort als in een fauteuil, terwijl de zitting kleiner is. Een decoratieve opening in de rugleuning maakt de vorm van het meubel lichter.

Ergonomie op de eerste rij

Coworking-kantoren zijn plaatsen die intensief worden gebruikt door mensen met verschillende behoeften en werkstijlen, dus het meubilair moet duurzaam en veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van verschillende gebruikers en verschillende soorten taken en situaties. Kinnarps, dat een positieve gebruikerservaring ondersteunt, heeft gezorgd voor de ergonomie en functionaliteit van de toegepaste oplossingen. Hierdoor kan Brain Embassy leden van haar gemeenschap een multifunctionele ruimte bieden voor samenwerking en relaties, die hen zowel zal inspireren als ondersteunen in hun dagelijkse taken.

Achter de schermen van onze samenwerking

De samenwerking met het ontwerpteam van Brain Embassy en mode:lina™ studio was voorbeeldig. Tijdens een reeks intensieve vergaderingen werd het meubilair voor alle kamers in het hele gebouw geselecteerd en vervolgens verdeeld in verschillende opleveringsfasen.

De locatie in het centrum van Warschau is een groot voordeel van deze investering, maar tijdens de levering was het een echte uitdaging, die een zeer efficiënte logistiek van het serviceteam, snel lossen en snelle montage vereiste. Dankzij het door Kinnarps gebruikte laadsysteem en het gebruik van herbruikbare verpakkingen kostte de installatie van het meubilair 50% minder tijd dan bij andere bedrijven in de industrie, wat van groot belang is bij levering aan gebouwen in de binnenstad.

 

“Kinnarps is niet alleen onze hoofdleverancier, maar ook onze partner. Doordat ze vanaf het prille begin van Brain Embassy bij ons zijn, begrijpen ze ons perfect en bieden ze oplossingen die perfect aansluiten bij onze concepten. We zijn erg blij met de algehele ontvangst van het project en de verscheidenheid aan oplossingen, het unieke karakter van de ruimte en de volledige compatibiliteit van het materiaal met het interieurontwerp”, vat Piotr Kwiatkowski, Deployment Manager bij Brain Embassy, het project samen van concept tot voltooiing.

Het historische gebouw van het Kwadrat Theater in het hart van Warschau is teruggekeerd met een nieuwe creatieve ruimte. Het gerenoveerde gebouw is een moderne werkomgeving geworden, geïnspireerd op de geest van het theater. Het begrip van het ontwerpconcept en de nauwe en langdurige samenwerking met Kinnarps als partner van Brain Embassy hebben bijgedragen aan de creatie van deze unieke plek voor werk, vergaderingen en creatieve activiteiten.

Video: Fotomohito

Valt deze case in de smaak? Benieuwd wat er mogelijk is in uw ruimte?

Contacteer ons

Gerelateerde producten

Invito

Invito

265 Kleuren & Materialen

Flex Up

Flex Up

Tinnef

Tinnef

Polett

Polett

267 Kleuren & Materialen | 4 Varianten

Cap

Cap

Plockepinn

Plockepinn

Amore

Amore

Hal

Hal

Scandinavia

Scandinavia

263 Kleuren & Materialen | 4 Varianten

Matsumoto laptoptafel

Matsumoto laptoptafel

Apollo

Apollo

263 Kleuren & Materialen | 4 Varianten

Dropp

Dropp

Embrace

Embrace

335 Kleuren & Materialen | 24 Varianten

Plint

Plint

Curling

Curling

Esencia

Esencia

276 Kleuren & Materialen | 3 Varianten

Motus

Motus

Motus

Motus

Space

Space

Space kast met rolluik

51 Kleuren & Materialen | 65 Varianten

Vagabond

Vagabond

Fendo

Fendo

Anagram

Anagram

Primo

Primo

Deli lounge fauteuil

Deli lounge fauteuil

Frame

Frame

Matsumoto mini

Matsumoto mini

Colt

Colt

Deli

Deli

Neo Lite barkruk

Neo Lite barkruk