Case: Brain Embassy Antwerpen

WELKOM BIJ Brain Embassy


RUIMTE CREëren voor een creatieve gemeenschap

Brain Embassy wilde een ruimte bouwen waar creatieve processen kunnen ontluiken. Kinnarps hielp bij de creatie van dit unieke kantoor, waar bedrijven, start-ups en freelancers elkaar dagelijks ontmoeten.

In het hele proces werd geen enkel detail vergeten. Elke stof, elke kleur, elk meubelstuk, zelfs de kleinste schroeven en de speelse details werden met liefde uitgekozen. De volgende keer als je in Warschau bent, weet je waar je heen moet voor een dosis inspiratie.

In het centrale deel van het kantoor vind je een gemeenschappelijke ruimte, die doet denken aan een lounge of marktplein, afhankelijk van de perceptie van de gebruiker.

Creatieve vergaderruimtes en verschillende informele ontmoetingsplaatsen, zoals de Brainstorm Room, de Floating Ideas Room, de Knowledge Room of de Nap Room.

Vind je dit project leuk? Wil je weten wat we met jouw werkplek kunnen doen?

Contacteer ons

“Esencia bureaustoelen met automatische gewichtsbepaling tonen hun veelzijdigheid bij de werkplekken. We hebben ook de nieuwe generatie bureaus gebruikt, Nexus, alsook de benches van het gamma. Hierdoor kunnen verschillende mensen aan hetzelfde bureau werken."

Monika Miksa, Key Account Manager, Kinnarps Polen

Producten in dit project

Embrace

Embrace

335 Kleuren & Materialen | 24 Varianten

Plockepinn

Plockepinn

Ava

Ava

Dropp

Dropp

Flex Up

Flex Up

Esencia

Esencia

276 Kleuren & Materialen | 3 Varianten

Cap

Cap

Deli

Deli

Frame

Frame

Couture

Couture