Vier 75 jaar Kinnarps Silhouettes

Er zijn maar enkele weken meer voor de start van de Stockholm Furniture & Light Fair (7-11 februari 2017). Dit jaar nodigen we de bezoekers uit om deel te nemen aan een architecturaal concept dat onze 75-jarige geschiedenis, ons heden en onze toekomst viert. Welkom in onze stand (A27:20) en ervaar de Silhouettes of Kinnarps. Een semi-transparante constructie, waar we onze producten en diensten op een unieke en innovatieve manier tonen.

75 jaar innovatie

Ons verhaal begon in 1942, toen Evy en Jarl Andersson een schrijnwerkerij kochten in het kleine dorpje Kinnarp. Sindsdien groeide het bedrijf gestaag en de kinderen en kleinkinderen speelden een rol in de ontwikkeling. Evy noemde Jarl vaak "de Optimist". Ze werden gedreven door het geloof dat je alles, hoe goed het ook is, nog een beetje kan verbeteren. Deze denkwijze is vandaag nog altijd verankerd in het bedrijf. We willen ook dat de klanten die onze producten en oplossingen gebruiken zich een beetje beter zullen voelen. En wat meer zullen bereiken. Op een langdurige en duurzame manier.

Vandaag zijn we een groot, internationaal designbedrijf, dat nog steeds wordt gekenmerkt door de authentieke nieuwsgierigheid en de nederige drang naar innovatie die onze stichters voortstuwde.

Stockholm furniture fair 2017

Bezoek ons op de Stockholm Furniture & Light Fair 2017 7 - 11 februari (stand A27:20) en beleef 75 jaar "Kinnarps Silhouettes". Een monument dat ons 75-jarig bestaan viert en vooruitkijkt naar het heden en de toekomst.