Onze nieuwe producten 2023

Onze merken bieden een breed en gevarieerd assortiment producten. Elk merk heeft zijn eigen individuele expressie en biedt unieke oplossingen voor verschillende smaken. Dit alles om uitgebreide interieuroplossingen te creëren die gericht zijn op duurzaamheid, functionaliteit en design. Wij verwelkomen onze nieuwe producten.

Kinnarps creëert interieuroplossingen en meubilair voor kantoren, scholen en zorgomgevingen - wij helpen u met alles van behoefteanalyse tot implementatie. Met een focus op hoge kwaliteit, ergonomie en innovatief design sinds 1942. Lees meer

kin-product-siro-524xbase-30178.jpg

Siro

Siro is een vergaderstoel met een tijdloos ontwerp die overal kan worden geplaatst en die eenvoudig kan worden gecombineerd in verschillende interieuroplossingen. Hij is ideaal voor verschillende soorten ontmoetingsruimtes, vergaderruimtes of touch-downruimtes voor kortere werkperiodes. De stoel heeft een volledig beklede zitting, geïntegreerde Nozag veren in de zitting en een gepatenteerde rugleuning. Dit zorgt voor extra comfort, waardoor u gedurende langere tijd comfortabel kunt zitten.

lEES MEER

kin-product-grow-growfb79-30248.jpg

Grow

Een goed ontworpen plantenbak en ruimteverdeler waarmee u eenvoudig flexibele, duurzame oplossingen kunt creëren en die bijdraagt aan een gezonde werkomgeving. Hij zorgt voor inspiratie, speelsheid en een levendige binnenomgeving. Een flexibele en aangename oplossing die perfect in kantoren past. Dezelfde plantenhouder kan in veel verschillende interieurontwerpen worden gebruikt. 

lEES MEER

kin-product-junior-ju01-35331.jpg

Junior

Junior is een praktische schoolbank die speciaal ontworpen is om leerlingen handige opbergruimte binnen handbereik te bieden. Als leerlingen schoolboeken en studiemateriaal bij de hand hebben, helpt dat negatieve afleiding, zoals onderbrekingen en rondlopen, te beperken. Dat bevordert rustige leeromgevingen en concentratie in de klas en ondersteunt het leren.

lees meer

kin-product-kalmia-50ka45-31203.jpg

Kalmia

Salontafel van hout met een elegante uitstraling. Hij heeft goed ontworpen houten poten. Kalmia biedt eindeloze mogelijkheden om vorm en materialen af te stemmen op andere interieurelementen voor een samenhangende esthetische uitstraling. Een uitnodigende salontafel die een spontane ontmoetingsruimte creëert of een ontspannen oppervlak dat een huiselijk gevoel toevoegt aan het kantoor.

lees meer

db-product-tulio-d-1057-rg-28583.jpg

Tulio

TULIO is een eenvoudige, maar goed doordachte bezoekers- en vergaderstoel die gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende behoeften en ruimtes. Door de flexibiliteit van het ontwerp en de functionaliteit is hij ideaal voor verschillende soorten vergaderruimtes en projectruimtes. 

lees meer

kin-product-hebe-60he45-31209.jpg

Hebe

Eenvoudige maar stevige salontafel met metalen buispoten. Uitermate geschikt voor verschillende soorten werk- of onderwijsomgevingen. Netjes en gemakkelijk te plaatsen, werkt hij goed als bijzettafel in gangen, als dressoir of als salontafel.

lees meer

kin-product-cassia-88cas55-31202.jpg

Cassia

Een klassieke en stijlvolle salontafel met een houten blad en goed ontworpen metalen poten. Door het klassieke ontwerp is hij gemakkelijk te combineren met andere interieurontwerpen voor een uniforme uitstraling. Kan worden gebruikt voor zowel korte werkvergaderingen als sociale gelegenheden, als salontafel voor koffiepauzes, of als bijzettafel in gedeelde ruimtes van het kantoor.

Read more

kin-product-elevate-el76-30497.jpg

Elevate

Elevate is een functionele, gemakk+M2:O2elijk te plaatsen en duurzame tafel die geschikt is voor onderwijs-, kantoor- en zorgomgevingen. De hoogte kan eenvoudig worden aangepast met een gasveer die wordt bediend met een hendel onder de tafel. Stroom voorzien of opladen is niet nodig, wat voor strakke oppervlakken zorgt zonder lastige kabels. 

Read more

kin-product-barley-66ba-31296.jpg

Barley

Functionele kolomtafel, verkrijgbaar in verschillende hoogtes en met verschillende bladafmetingen. Heeft een iets kleinere en slanke voet, waardoor hij niet te veel ruimte inneemt. Geschikt voor verschillende soorten werk- of trainingsomgevingen.

Read more

Materia ontwikkelt en produceert designmeubilair en interieurinrichting voor creatieve vergaderruimtes en dynamische organisaties. Vanaf het begin hebben zij geweigerd compromissen te sluiten. De aanpak van Materia kenmerkt zich door innovatief design waarbij de gebruiker centraal staat, zo denken zij bij het materialiseren van ideeën. Lees meer

MATERIA_Yarn_easy chair_green.jpg

Yarn

Yarn vindt zijn oorsprong in het experimentele samenwerkingsproject 'The Kinship Method'. Op basis van de stoel met armleggers is een strakke fauteuil ontworpen. Duurzaamheid en milieuzorg staan centraal bij het ontwerp en de keuze van materialen. Bij de productie van Materia wordt het mooie patroon achteraan met de hand gevlochten met henneptouwen.

lees meer

MATERIA_Nomad_table_700x350_h380_oak.jpg

Nomad

De Nomad tafel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Net als nomaden zijn deze tafels ontworpen voor flexibiliteit en beweging. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en dankzij de talrijke materiaalopties bieden ze veel combinatiemogelijkheden. 

Lees meer

MATERIA_Neo_Lite_Soft_wodden_black_stained_green.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft is een creatieve kijk op Neo Lite. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Neo Lite Soft een zachter zitcomfort. De stof is genaaid in een voor het product speciaal ontworpen gecapitonneerd patroon, dat karakter en een unieke uitstraling geeft.

lees meer

MATERIA_Cobble_large_with_table_mustard_yellow.jpg

Cobble

Cobble poefs zijn ontworpen in organische vormen in verschillende maten. Met hun onregelmatige silhouetten zijn ze zeer geschikt voor veel omgevingen en combinaties, en hun lage gewicht maakt ze gemakkelijk te verplaatsen. De poefs hebben een afgerond, uitnodigend ontwerp dat lijkt op kasseien, vandaar de naam.

lees meer

MATERIA_Neo_Lite_Soft_easy chair_white pig ash_brown.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft is een creatieve kijk op Neo Lite. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Neo Lite Soft een zachter zitcomfort. De stof is genaaid in een voor het product speciaal ontworpen gecapitonneerd patroon, dat karakter en een unieke uitstraling geeft.

LEES MEER

MATERIA_Petite_table_H450xØ600_oak_beige.jpg

Petite

Petite is een gamma salontafels met kleine, delicate, ronde tafeltjes. Het tafelblad is leverbaar in metaal met een gevouwen rand of in zacht gefineerd hout. Het metalen frame is gemonteerd op het tafelblad met een ronde messing fitting, voor een decoratief accent.

lees meer

30342_central.jpg

Central

Hij is altijd het middelpunt van de belangstelling. Central is niet alleen netjes en tactvol, maar ook stabiel en opvallend. Hij overbrugt de kloof tussen een gewone stoel en een loungestoel. 

lees meer

30324_roll.jpg

Roll

Er is niets gewoons aan. Roll is een kleerhanger op wielen, gevormd als een boom met zijn stam, kroon en wortels. Het is geïnspireerd door koninklijke woudreuzen, maar ook door een 'king' op een heel ander podium. 

lees meer

Alba_KS-1127_Fenice8084_beige.jpg

Alba

Claesson Koivisto Rune, het veelgeprezen multidisciplinaire agentschap uit Zweden, heeft zijn stempel gedrukt op ALBA, een nette, gestoffeerde stoelenfamilie, gekenmerkt door eenvoud, lichtgewicht materialen en flexibiliteit.

lees meer

NC Nordic Care is gebaseerd op het Scandinavische erfgoed van zorg voor mens en milieu. Fundamentele waarden als democratie, participatie en verantwoordelijkheid komen duidelijk tot uiting in het hele productaanbod. Lees meer

Rare 077 - fram med rygg sits.jpg

Rare

RARE, STOEL MET ARMLEGGERS. Hier was het ons fundamentele idee om voor de hele boom te zorgen en respect te tonen voor het onbewerkte hout op een nieuwe empathische manier.

lees meer

Humlan 770.jpg

Humlan

HUMLAN TAFEL MET EEN ZACHT EN UITNODIGEND ONTWERP. De tafel is standaard verkrijgbaar in berk, eik, wit of zwart gebeitst, of in eender welke NCS-kleur.

lees meer

AMULETT 731.jpg

Amulett

INCLUSIEVE EN UITNODIGENDE STOEL MET ARMLEGGERS MET RONDE VORMEN. Amulett is ontworpen voor omgevingen die hoge eisen stellen aan comfort, hygiëne en veiligheid.

lees meer

Wil je meer weten over ons productnieuws?

Contacteer ons