OPTI - Slimme opties en accessoires

Opti is ons slimme assortiment eenvoudig toegankelijke en gebruiksvriendelijke opties en accessoires voor bureaus en vergadertafels. Getest om de best mogelijke ergonomie en maximale kwaliteit en veiligheid te garanderen. Ze zorgen voor de functionaliteit die u nodig hebt en bieden doordachte en goed ontworpen oplossingen die bijdragen aan een georganiseerde omgeving. Het assortiment omvat verschillende oplossingen voor kabelgeleiding, die flexibel en eenvoudig te installeren zijn en een opgeruimde look creëren. Er zijn ook opties voor voedings- en netwerkaansluitingen die zodanig zijn geplaatst dat ze altijd binnen handbereik zijn. Ongeacht het type werkomgeving of vergaderruimte kunt u een oplossing op maat vinden voor aansluiten of opladen. Onze accessoires omvatten ook ergonomische oplossingen die uw werkdag gemakkelijker maken, bijvoorbeeld CPU-houders, ontspannende armsteunen voor uw bureau en verstelbare beeldschermarmen.

VOEDING EN AANSLUITING

Technologie eenvoudig en netjes binnen handbereik maakt het werk eenvoudiger en efficiënter, zowel aan het bureau als in de vergaderruimte. We hebben veel verschillende stijlvolle en functionele voedings- en netwerkaansluitingen, zowel verborgen als zichtbaar. Ze zijn allemaal beproefd, getest en goedgekeurd door een extern laboratorium.

PT2T51_feed.jpg

POWER TRAY

Decoratieve afdekplaat voor Power Dot 51. Voor 2 kabeldoorvoeren.

Meer informatie

PT3T51_feed.jpg

POWER TRAY

Decoratieve afdekplaat voor Power Dot 51. Voor 3 kabeldoorvoeren.

Meer informatie

PB663_feed.jpg

POWERBOX

Geïntegreerd in de tafel voor eenvoudige toegang tot elektrische en netwerkaansluitingen. 

Meer informatie

KABELGELEIDING

Creëer opgeruimde werkoppervlakken door kabels en stopcontacten te verzamelen. Alles netjes houden, zowel boven als onder de tafel, zorgt voor een opgeruimde en rustige indruk, waardoor er ruimte ontstaat voor meer creativiteit en productiviteit.

T80_feed.jpg

KABELDOORVOER T80

Kabeldoorvoer voor plaatsing in gaten van 80 mm. Ronde kunststof huls met een driedelig deksel om plaats te bieden voor diverse kabels.

Meer informatie

PAW130_feed.jpg

KABELDOORVOER

Ruim losse kabels eenvoudig op. De doorvoer is gemaakt van kunststof, heeft een voet en wordt rechtstreeks in het bovenblad gemonteerd. Kan horizontaal onder tafels of verticaal in de richting van de vloer worden bevestigd. Kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Voor hogere tafelhoogtes.

Meer informatie

O300_feed.jpg

KABELDOORVOER

Voor vaste plaatsing in het bovenblad. Deksel en frame van geanodiseerd aluminium, moeten worden aangevuld met een kabelgoot.

Meer informatie

BEELDSCHERMARMEN

Tijdens uw werkdag brengt u veel tijd door voor uw computerscherm. Daarom zijn functionaliteit en personalisatie belangrijk. Kantel, draai en verplaats het scherm om het gemakkelijk in de gewenste positie te zetten.

TA71M_feed.jpg

BEELDSCHERMARM MET GASVEER

Enkele arm met gasveer zorgt ervoor dat het scherm moeiteloos beweegt. Met klem voor bevestiging op tafelblad. Bevestiging voor boring 51 mm. Kan worden gedraaid of gekanteld.

Meer informatie

TA62M_feed.jpg

BEELDSCHERMARM

Dubbele arm met vier scharnieren. Met een klem voor montage op bovenbladen. Kan worden gekanteld of gedraaid. Biedt beperkte instelmogelijkheden in combinatie met een opzetwand.

Meer informatie

 

TA61M_feed.jpg

BEELDSCHERMARM

Enkele arm met vier scharnieren. Met een klem voor montage op bovenbladen. Kan worden gekanteld of gedraaid.

Meer informatie

voor ons volledige assortiment

Download de brochure

We zijn er voor jou.
Van begin tot het einde.

Op zoek naar een specifiek product? Interesse om een oplossing aan te passen aan je individuele noden? Of gewoon gebeten om meer te leren over ons aanbod? Neem contact op met ons - we zijn er voor jou!