Ontdek onze nieuwigheden

Onze verschillende merken bieden een breed en uitgebreid aanbod met verschillende producten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, en biedt unieke oplossingen voor verschillende behoeftes. Dit doen we om uitgebreide interieuroplossingen te creëren die focussen op duurzaamheid, functionaliteit en design. We heten onze nieuwe producten hartelijk welkom!

Kinnarps_logo_neg.png

Dankzij meer dan 75 jaar ervaring levert Kinnarps vol vertrouwen volledige, functionele interieuroplossingen met aandacht voor functionaliteit, ergonomie en een elegant Scandinavisch design.

LEES MEER OVER Kinnarps

elsa@2x.jpg

Elsa

Elsa is een comfortabele en functionele tafelserie die past in verschillende opleidingsomgevingen. Dankzij het zachte design en uitzondelijke akoestische kwaliteiten is de reeks perfect voor creatieve opleidingsomgevingen met een focus op actief leren.

Lees meer

kids-corner@2x.jpg

SPACE KID’S CORNER

Een goed ontworpen, multifunctionele oplossing - boekenkast, opbergruimte en zitplaats in één. Creëert een veilig, gezellig en flexibel hoekje voor leerlingen. Flexibel wat betreft afwerking - kies voor open legborden of rolluiken en verschillende soorten handgrepen.

Lees meer

frisbee_pile@2x.jpg

KCS - Nieuwe kleuren en stoffen

Kinnarps Colour Studio is onze inspirerende collectie materialen en stoffen met eindeloze mogelijkheden. Bij de nieuwigheden dit jaar zie je aardse tinten als pistache, roestrood en saffraan, aangevuld met nieuwe, zachte stoffen met sterke kleuren. Bovendien zijn de nieuwe stoffen duurzaam en makkelijk te reinigen.

Lees meer

logo_drabert_bk@2.png

Voor werknemers die op zoek zijn naar bureaustoelen, bezoekersstoelen en vergaderstoelen met een bewezen ergonomisch, innovatief en gebruiksvriendelijk design biedt Drabert de ideale oplossing. De stoelen ademen comfort en gebruiksgemak uit dat gewoon goed aanvoelt. Drabert is een merk met zitmeubilair, doordrenkt met geschiedenis en ervaring.

claro_side@2x.jpg

claro_back@2x.jpg

claro_mesh@2x.jpg

CLARO

Claro is een eenvoudige en functionele bureaustoel. Met zijn ergonomisch doch modern design, past de stoel in alle omgevingen waar flexibel en duurzaam interieurdesign is vereist. De verschillende mogelijkheden wat betreft afwerking en bekleding maken het mogelijk om duurzame en creatieve oplossingen te creëren.

Lees meer

KL01-000085A.png

Materia staat voor experimenteren en creativiteit. Het merk zoekt de grenzen op van de bruikbaarheid en het architecturale. Met zijn onvoorspelbaarheid en conceptueel design vormt en faciliteert Materia het dynamische proces binnen het eigentijdse bedrijf.

LEES MEER OVER Materia

MATERIA_Hopper_table_grey@2x.jpg

Hopper

Hopper is een praktische tafel met een vorm die in het oog springt. Doordat je de hoogte van de tafel kan instellen (535-730 mm), kan je ze makkelijk aanpassen aan verschillende soorten meubilair en omgevingen. Je stelt de tafel in door de knop in te drukken op het tafelblad.

Lees meer

Materia_Pilot_conference chair_beige stand_front@2x.jpg

Pilot

Pilot is een vergaderstoel met een uitstekend zitcomfort en uitnodigend design. De lichte neiging van de rug geeft het ontwerp karakter en zorgt voor het uitstekende comfort. Details zoals de zachte, gebogen armleuningen en de opening tussen zit en rug creëren een functioneel design.

Lees meer

MATERIA_Rocca_stool_blue grey@2x.jpg

Rocca

De Rocca kruk heeft een speelse vorm die ervoor zorgt dat je actief blijft. De stalen buizen geven de kruk een minimalistische en tegelijkertijd unieke look. De ring zorgt voor beweging en de zit is uitzonderlijk comfortabel.

Lees meer

Skandiform_logo.png

Skandiform haalt zijn inspiratie uit de Scandinavische designtraditie. Het merk reflecteert de schoonheid van de natuur en zijn veelzijdige kleurenpalet.

lees meer over Skandiform

Bolero_SA-392@2x.jpg

BOLERO

Comfort en design ontmoeten elkaar in de nieuwe Bolero familie. Modern, doch tijdloos. Met zijn zachte vorm en unieke details geeft Bolero je het gevoel dat je thuis komt, ongeacht waar je de sofa plaatst.

Lees meer

Twig_S-024_ash_sheepskin@2x.jpg

TWIG

Natuurlijk design en praktische functionaliteit - de minimalistische Twig stoel gaat op in de omgeving en is tegelijkertijd opvallend. Met zijn zachte, gebogen zit en ruggensteun die eindigt in de "twig" die de stoel zijn naam heeft gegeven, past de stoel in alle omgevingen waar flexibele oplossingen nodig zijn.

Lees meer

Soft Top_S-1089_white@2x.jpg

Soft top

De Soft Top familie is eerst en vooral bedoeld voor openbare ruimtes met veel bezoekers. Het gamma voldoet aan alle vereisten wat betreft flexibiliteit, kwaliteit en prijs-kwaliteitsverhouding. Met 2 nieuwe barkrukken en 3 nieuwe banken - eentje met tafelblad - maakt Soft Top de dagelijkse pauze een beetje makkelijker.

Lees meer

NC_logo.png

NC Nordic Care is gebouwd op het Scandinavische erfgoed waar extra aandacht wordt gespendeerd aan de zorg voor de medemens en de natuur. Fundamentele waarden zoals democratie, samenwerking en verantwoordelijkheid komen duidelijk terug in het productaanbod.

Lees meer over NC Nordic Care

filuren_nc2020_005@2x.jpg

FILUREN

Filuren combineert speelse verbeelding met fysieke activiteit. Het past perfect in wachtkamers, maar ook in bibliotheken, crèches of andere publieke ruimtes voor kinderen. Naast de leuke zit, biedt Filuren ook opbergmogelijkheid.

Lees meer

gepetto_nc2020_004@2x.jpg

GEPETTO

De Gepetto stoel combineert een speels design met inclusieve eigenschappen. We noemen hem speels "de sms-stoel", aangezien de gebogen armsteunen perfect zijn om je ellebogen in te rusten terwijl je zit te surfen en swipen op je smartphone. De stoel is beschikbaar met houten zit en met oplegstoffering.

Lees meer

twist_nc-2020_027@2x.jpg

TWIST

Het idee voor de Twist barkruk komt van geometrische polygonen - de vorm met veel verschillende zijdes. Het design is gebaseerd op het pentagon, dat 5 zijdes heeft. Daarna hebben we verschillende mogelijkheden getest, waarna bleek dat de icositetragon met zijn 24 zijdes de beste optie was voor een barkruk met 4 poten.

Lees meer

Wil je meer weten over onze nieuwigheden?

Contacteer ons