Ontdek onze nieuwigheden 2021

Onze verschillende merken bieden een breed en uitgebreid aanbod met verschillende producten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, en biedt unieke oplossingen voor verschillende behoeftes. Dit doen we om uitgebreide interieuroplossingen te creëren die focussen op duurzaamheid, functionaliteit en design. We heten onze nieuwe producten hartelijk welkom!

KL01-000085A.png

Materia ontwikkelt en produceert designmeubels en ontwerpt creatieve vergaderruimtes voor dynamische organisaties. Vanaf het eerste moment hebben ze geweigerd om compromissen te sluiten. Typerend voor de aanpak van Materia is dat ze de gebruiker centraal stellen bij het innovatieve ontwerp. Dat is hun manier van denken bij het realiseren van ideeën.

LEES MEER OVER Materia

picnic.jpg

PICNIC

Een tafel die een speelse en robuuste indruk geeft. De PICNIC-serie bevat ook een bank en een kruk. Geschikt als lunchset voor scholen of als ontmoetingsplek in kantoren. De tafel kan tegen een muur worden geplaatst, omdat een van de korte zijden recht is en de andere gebogen.

Lees meer

Uni-large-1250.jpg

UNI LARGE-VERGADERTAFEL

Uni Large is een veelzijdige vergadertafel die is afgestemd op moderne ontmoetingsplaatsen. Ze is subtiel ontworpen om in verschillende soorten omgevingen te passen. Het rijkelijke design van de conferentietafel wordt geïllustreerd door de gegoten details van de voet en de afgeschuinde rand van het tafelblad. Door de lichte draagstructuur lijkt de tafel wel te zweven.

Lees meer

ambient.jpg

AMBIENT-ZITBANK

De Ambient-zitbank focust op design en comfort. Het ontwerp is robuust, maar toch strak, minimalistisch en elegant. De zittingen kunnen desgewenst eenvoudig apart worden vervangen.

Lees meer

Skandiform_logo.png

Skandiform haalt zijn inspiratie uit de Scandinavische designtraditie. Het merk reflecteert de schoonheid van de natuur en zijn veelzijdige kleurenpalet.

lees meer over Skandiform

matsumoto.jpg

MATSUMOTO LAPTOPTAFEL

Een andere tafel in de MATSUMOTO-familie. Een veelzijdige laptoptafel die een handig werkoppervlak of eindtafel vormt. Eenvoudig te plaatsen dankzij de zachte contouren en het minimalistische ontwerp.

Lees meer

isa.jpg

ISA VOETENBANK

Een voetenbank die vrijstaand of als aanvulling op de ISA-tafel kan worden gebruikt. De nette en luchtige vorm is geïnspireerd op de natuur en nodigt uit tot onvoorziene ontmoetingen of ontspannen gesprekken.

Lees meer

soft top.jpg

SOFT TOP TUOLI JA PYÖRILLÄ VARUSTETTU BAARIJAKKARA

Stoel en barkruk op wielen uit de serie SOFT TOP, die ook een fauteuil, barkruk en bank bevat. Het flexibele ontwerp maakt hem uitermate geschikt als werkplaats, thuiskantoor of elke plaats waar activiteit en beweging worden afgewisseld met concentratie en rust. Eenvoudig uit te rollen en weg te rollen.

Lees meer

 

NC_logo.png

NC Nordic Care is gebouwd op het Scandinavische erfgoed waar extra aandacht wordt gespendeerd aan de zorg voor de medemens en de natuur. Fundamentele waarden zoals democratie, samenwerking en verantwoordelijkheid komen duidelijk terug in het productaanbod.

Lees meer over NC Nordic Care

thyra.jpg

thyra-tvåsits-bak.jpg

thyra-tresits-sida.jpg

thyra

Een gedurfd houten frame en een warme, uitnodigende uitstraling, waarbij vakmanschap en aandacht voor detail tal van interieurs een karaktervolle uitstraling geven. Sterke focus op materialen, waar hout en textiel samenwerken om tactiele details te creëren. Voor een eenvoudige reiniging is de bekleding afneembaar en een opening tussen de zitting en de rugleuning voorkomt de ophoping van vuil. De opvulling is verwisselbaar.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over onze nieuwigheden?

Contacteer ons