Kinnarps creëert harmonie met holistische ergonomie

Kinnarps heeft altijd al een holistische benadering toegepast op de inrichting van binnenruimten. Ergonomie is één van de hoekstenen van hun interieurontwerp. Het belang hiervan zal in de toekomst alleen maar toenemen, aangezien de veranderende werkpatronen en de wijzigingen op de arbeidsmarkt nieuwe eisen stellen aan zowel het interieurontwerp als aan de mens zelf. Om het belang van holistische ergonomie beter te begrijpen, heeft Kinnarps alle voordelen samengevat in zijn slogan "Creating Harmony".

HOLISTISCHE ERGONOMIE door Kinnarps

Aan de hand van holistische ergonomie maakt Kinnarps het eenvoudiger voor bedrijfsleiders, inkopers, managers en architecten om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Hun totaalaanpak van het begrip ergonomie maakt het ook gemakkelijker voor werknemers en werkgevers zich aan te passen aan een steeds veranderende werkelijkheid. Een nieuw normaal dat wordt gekenmerkt door meer flexibiliteit, individuele aanpassingen en openheid voor nieuwe ideeën. Het holistische perspectief van Kinnarps begint met het vooropstellen van het welzijn, de creativiteit en de productiviteit van mensen. Kortom, de holistische ergonomie is de complete ervaring van een ruimte en één van de belangrijkste ingrediënten voor het creëren van een goed functionerende binnenruimte. Hiervoor dient men het totaalbeeld te bekijken om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de ergonomische oplossing op elkaar zijn afgestemd. Met andere woorden, het holistische perspectief is belangrijker dan ooit en zal een essentiële rol spelen in de kantoren, scholen en gezondheidscentra van de toekomst.

bekijk het totaalbeeld door de ogen van de wetenschap

Holistische ergonomie heeft een wetenschappelijke basis en verbindt alle fysieke factoren met alle organisatorische en sociale aspecten. Meubelen, indeling, lucht, temperatuur, licht, kleuren, materialen, geluid en beweging hangen nauw samen met cultuur, leiderschap, individualiteit, inclusie, gedrag en gedragscode. Wanneer deze twee werelden worden samengebracht en op een goed doordachte wijze uitgewerkt, gebeurt er iets tastbaars en meetbaars. Niet alleen neemt de productiviteit en efficiëntie toe, ook de dagelijkse taken van de mensen kunnen eenvoudiger, handiger en gezonder worden uitgevoerd. Een goed functionerende ruimte waarin mensen zich gelukkig voelen en beter presteren, maakt het ook eenvoudiger medewerkers te behouden en nieuwe medewerkers aan te werven. Dit betekent dat holistische ergonomie ook tal van financiële stimulansen en voordelen biedt. De juiste ergonomische oplossing zal een grotere impact hebben op de resultaten van een bedrijf.

mensen en ruimte in perfecte harmonie

Kinnarps gaat er van uit dat het niet mogelijk zal zijn bedrijfsactiviteiten te verbeteren, ziekteverzuim en werkongevallen te verminderen of een gezonde werkomgeving te creëren als deze factoren niet in evenwicht zijn. Alle aspecten van de ruimte moeten harmonieus met elkaar communiceren. Met andere woorden, meubilair op zich lost de rugproblemen van mensen niet op als hun ongemak wordt verergerd door zwak leiderschap of een toxische cultuur. Dat is wat het holistische perspectief zo cruciaal maakt. Door het totaalbeeld te geven, kan Kinnarps zijn klanten helpen om mensen productiever, efficiënter en flexibeler te maken. Deze methode creëert ook een stevige basis voor meer welzijn, betere samenwerking en minder stress - op kantoor, op school en in zorginstellingen.

Luister om het totaalbeeld te zien. holistische ergonomie door kinnarps.

Bekijk onze producten als instrumenten in een orkest. Individueel kunnen ze buitengewone dingen doen, maar ze zijn niet bedoeld om solo te spelen. Het is onmogelijk om beter zaken te doen, ziekteverzuim of ongevallen te reduceren en een gezonde werkomgeving te creëren als alles niet in balans en op elkaar afgestemd is. Je hebt harmonie nodig. Bij Kinnarps noemen we dit holistische ergonomie. Het is de moderne manier om de complete beleving van een ruimte te creëren en een van de belangrijkste ingrediënten bij het ontwerpen van de succesvolle kantoor-, school- of zorgomgeving van de toekomst. Luister en geniet.

Ontdek holistische ergonomie

Lees meer over de voordelen van holistische ergonomie en raadpleeg wetenschappelijke artikelen op de website van Kinnarps.
https://www.kinnarps.be/nl-be/over-kinnarps/ergonomie/kinnarps.com/ergonomics

meer informatie

Kristina Hjalmarsson
Telefoon: +46 515 382 87
E-mail: kristina.hjalmarsson@kinnarps.se
kinnarps.be

over kinnarps

OVER KINNARPS
Kinnarps levert interieuroplossingen voor kantoren, scholen en gezondheidszorginstellingen. De hele waardeketen wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een lage impact op het milieu - van de grondstoffen tot de afgewerkte oplossingen. Kinnarps is een van de grootste producenten in Europa op het gebied van interieuroplossingen voor werkplekken en is actief in 40 landen met een omzet van meer dan 3,2 miljard SEK. De Kinnarps Groep ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt de volgende handelsmerken: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care, Drabert en MartinStoll. Kinnarps werd in 1942 opgericht door Jarl en Evy Andersson. Het bedrijf is nog steeds volledig in handen van de familie.