COLLECTION S - trotse winnaar van de Red Dot Design award

Collection S, het gamma directiestoelen van luxemerk MartinStoll, onderdeel van de Kinnarps Groep, heeft de Red Dot Design Award 2017 gewonnen. Het is een van de meest prestigieuze designawards ter wereld.

In totaal ontving de Red Dot Design Award meer dan 5500 inschrijvingen uit meer dan 54 landen. De winnaar wordt geselecteerd door een internationale jury met meer dan 40 onafhankelijke designers, professoren uit het vakgebied en gespecialiseerde journalisten.

Elisabeth Slunge

"We zijn erg vereerd en blij dat Collection S werd verkozen door de vermaarde jury en zien het als een positieve erkenning van ons werk rond design," zegt Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications bij Kinnarps. Collection S is een uitzonderlijke stoelenfamilie, van ons luxemerk MartinStoll, dat betrouwbare oplossingen biedt voor de meest luxueuze omgevingen.

Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications at Kinnarps

“Het ontwerp van de nieuwe Collection S reeks was zeker een uitdaging. We wilden de vereisten van het moderne kantoorleven op managementniveau samenbrengen met het kwaliteitsvolle vakmanschap dat MartinStoll kenmerkt. De dynamische rondingen in de bekleding en de herkenbare lijnen van de armleggers vertalen dat idee tot een unieke look," vertellen designers Michael Lammel en Markus Heller van NOA Intelligent Design.

De Collection S stoelenfamilie omvat bureaustoelen, fauteuils en vergaderstoelen, met verschillende functionaliteiten. Ze delen allemaal dezelfde uitzonderlijke kwaliteit en hetzelfde design. De stoelenfamilie is beschikbaar in weldoordachte materialen en het hoogwaardige vakmanschap past perfect in managementomgevingen.

Meer afbeeldingen

Collection S werd begin dit jaar gelanceerd en is nu beschikbaar bij Kinnarps-verdelers wereldwijd. Bezoek ons op kinnarps.be om meer te ontdekken over de stoelen.

Downloads

Download PR-kit