Technieker op de baan - rijbewijs C

GEEF VORM AAN HET KINNARPS VAN MORGEN

Als producent en leverancier van ergonomisch meubilair zijn wij in België al meer dan 25 jaar de referentie op het vlak van totaaloplossingen voor efficiënte en inspirerende werkomgevingen en dit in de context van kantoren, zorginstellingen en scholen. Wat in 1942 startte als familiebedrijf in het kleine dorpje Kinnarp in het zuiden van Zweden is uitgegroeid tot een internationale organisatie, met duizenden medewerkers over de hele wereld. Die familiale bedrijfssfeer blijven we koesteren, hoe groot we ook worden.

Samen met onze werknemers evolueert ons bedrijf continu. We houden hiervoor niet alleen rekening met de noden van de markt, maar respecteren de ambities van onze werknemers en luisteren naar hun behoeftes. Ons succes gaat hand in hand met onze gretigheid om te blijven evolueren en te blijven leren.

Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 40 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

 

Functie

Dacht je erover na om dagelijks naar de fitness te gaan, maar ontbreekt het je aan tijd? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing: levering en montage van kantoormeubilair bij onze klanten over België en Luxembourg, gaande van bureaustoelen tot volledige werkplekken (installatie van bureau’s, wanden, vergadertafels, etc…), alsook het uitvoeren van herstellingen bij onze klanten behoren tot je takenpakket. Als handige harry kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent de laatste schakel binnen ons verkoopproces en neemt jouw verantwoordelijkheid om aan de klant een uitstekende service te bieden zodoende deze kan terugkijken op een geslaagde samenwerking.


Profiel

Je beschikt over een goed technisch inzicht met oog voor detail en hebt een service- en klantgerichte instelling. Je bent gemotiveerd, leergierig en flexibel. Je spreekt vloeiend Nederlands & Frans en je hebt kennis van de Engelse staal. Je hebt een verzorgd voorkomen en ook klantencontact schrikt jou niet af. Je bent in het bezit van een rijbewijs B of C en bent ook hoffelijk in het verkeer. Je zal je zeker thuis voelen binnen ons team als je communicatief, leergierig en dynamisch bent. Wat dien je zeker te hebben: de goesting en motivatie om een levering tot in de details af te werken. Met andere woorden, je weet waar elke schroef en vijs voor nodig is.


Aanbod

Kinnarps biedt je een vast contract voor deze uitdagende en gevarieerde job in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst.
Je komt terecht in een leuk team waar je de begeleiding door ervaren collega techniekers meekrijgt.
Werkuren : start ’s ochtends om 7u van maandag tem vrijdag (39u/week)
We bieden je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering aan.
Herken je je in deze functie? Mail je CV met motivatiebrief naar: carolien.vanbelle@kinnarps.be