Sales & Project Consultant Antwerpen

Wij leveren nu al geruime tijd interieuroplossingen; dat blijven we doen, maar we zijn ons ervan bewust dat we altijd kunnen verbeteren. We blijven altijd nieuwsgierig en streven ernaar aantrekkelijke interieuroplossingen te leveren die u en uw organisatie helpen gemotiveerd, productief en tevreden te blijven. Voor ons gaat het bij een interieur niet alleen om het meubilair. Het gaat erom dat we het ontwerp en al onze kennis gebruiken ter ondersteuning van creativiteit en efficiëntie. Dat we onze expertise omzetten op het gebied van ergonomie en welzijn in ruimtes die u helpen een duurzaam bedrijf te creëren waar individuen goed presteren. Tot slot, maar net zo belangrijk, gaat het erom dat we alles wat we doen, duurzaam en op een verantwoorde manier doen. Alleen als we op al deze fronten succesvol zijn, hebben we onze taak volbracht. Als wij slagen, slaagt u, en maken we daadwerkelijk een verschil voor organisaties, individuen en onze planeet. We noemen dit Successful Interiors.
Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 40 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.


Functie:

Als sales & project consultant ben je vertrouwd met de variëteit aan doelgroepen binnen de B2B omgeving, gaande van KMO’s tot multinationals en overheidsinstanties. Je communicatievaardigheden zorgen er voor dat je je makkelijk aanpast aan de diverse gesprekspartners. Advies geven, oplossingen verkopen en projectbegeleiding zitten je in het bloed. Tot je gevarieerd takenpakket behoren de opvolging van klant aanvragen klein en groot, behoefte analyses, verdedigen van offertes, afstemmen van kleuren en materialen, tot en met de opvolging na levering. Voor de uitwerking van je offertes, het uitwerken van vloerplannen en inrichtingsontwerpen en technische ondersteuning, kan je terugvallen op onze professionele binnendienst. Je onderhoudt een lange termijnrelatie met je bestaande klanten en bouwt verder je eigen klantenportefeuille uit via actieve en gerichte prospectie. Je denkt actief mee in de groei van het bedrijf en je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager. Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de aan jou toevertrouwde regio Antwerpen.


Profiel:
Om je binnen deze functie te kunnen ontplooien is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en vlot in contacten op ieder niveau. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht, durft initiatief nemen en bent gedisciplineerd ingesteld. Idealiter heb je een relevante commerciële ervaring, bij voorkeur in een B2B omgeving, of heb je een bachelor opleiding. Perfecte kennis van het Nederlands. zijn noodzakelijk om onze klanten te kunnen helpen. Ben jij die gedreven hunter die nooit loslaat, elke prospect weet te strikken om u te ontmoeten en wil je steeds die extra mile gaan om je target te ‘overachieven’? Dan ben jij de sales die we zoeken.


Aanbod:
Kinnarps biedt je een boeiende functie met veel autonomie in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst. Je komt terecht in een open werksfeer met een goede teamspirit, binnen een moderne werkplek. We bieden je een marktconform remuneratiepakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen.
Herken je jezelf in deze functie? Mail je CV met begeleidend schrijven naar carolien.vanbelle@kinnarps.be