Sales Consultant - regio Wallonië

Kinnarps is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van workspace solutions in Europa. Wij creëren werkplekken van de toekomst, zoeken de ideale oplossing voor elke klant, afgestemd op zijn verwachtingen en behoeftes. Altijd gedreven door onze passie voor complete en vernieuwende oplossingen, ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit, aantrekkelijk Scandinavisch design en uitmuntende expertise. Kinnarps is een Zweeds familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, actief in ongeveer 40 landen en met duizenden werknemers over de hele wereld. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 45 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

Functie:                                                                                                                                                                                                                                                         Als Account manager ben je vertrouwd met de variëteit aan doelgroepen binnen de B2B omgeving, gaande van KMO’s tot multinationals en overheidsinstanties. Je communicatievaardigheden zorgen er voor dat je je makkelijk aanpast aan de diverse gesprekspartners. Advies geven, oplossingen verkopen en projectbegeleiding zitten je in het bloed. Tot je gevarieerd takenpakket behoren de opvolging van klant aanvragen klein en groot, behoefte analyses, verdedigen van offertes, afstemmen van kleuren en materialen, tot en met de opvolging na levering. Voor de uitwerking van je offertes, het uitwerken van vloerplannen en inrichtingsontwerpen en technische ondersteuning, kan je terugvallen op onze professionele binnendienst. Je onderhoudt een lange termijnrelatie met je bestaande klanten en bouwt verder je eigen klantenportefeuille uit via actieve en gerichte prospectie. Je denkt actief mee in de groei van het bedrijf en je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager. Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de aan jou toevertrouwde regio Wallonië.


Profiel:
Om je binnen deze functie te kunnen ontplooien is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en vlot in contacten op ieder niveau. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht, durft initiatief nemen en bent gedisciplineerd ingesteld. Idealiter heb je een relevante commerciële ervaring, bij voorkeur in een B2B omgeving, of heb je een bachelor opleiding. Goede talenkennis (Nederlands en Frans) zijn noodzakelijk om onze klanten te kunnen helpen.


Aanbod:
Kinnarps biedt je een boeiende functie met veel autonomie in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst. Je komt terecht in een open werksfeer met een goede teamspirit, binnen een moderne werkplek. We bieden je een marktconform remuneratiepakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen.


Herken je jezelf in deze functie? Mail je CV met begeleidend schrijven naar hr@kinnarps.be