Poetsvrouw

Kinnarps is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van workspace solutions in Europa. Wij creëren werkplekken van de toekomst, zoeken de ideale oplossing voor elke klant, afgestemd op zijn verwachtingen en behoeftes. Altijd gedreven door onze passie voor complete en vernieuwende oplossingen, ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit, aantrekkelijk Scandinavisch design en uitmuntende expertise. Kinnarps is een Zweeds familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, actief in ongeveer 40 landen en met duizenden werknemers over de hele wereld. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 45 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

Functie:

Je bent een ervaren (minstens 4 jaar ervaring in de schoonmaak) en gemotiveerde schoonmaker/schoonmaakster. Je staat in voor het onderhoud van onze werkplekken, gezamenlijke ruimtes zoals de cafetaria, keuken, inkom, maar ook de toiletten en onze showroom die dagelijks door klanten kan bezocht worden. Je zorgt ervoor dat er dagelijkse routine is zodat elk deel van onze ruimtes gekuist en ordelijk zijn, zodoende dit voor onze medewerkers maar ook onze klanten een aangenaam gevoel is om te zijn.


Profiel:

Binnen deze functie is het een must dat je minstens 4 jaar ervaring hebt als poetshulp. Je bent fier over je werk en weet enorm te appreciëren dat onze mensen op een nette en frisse plaats kunnen werken. Je hebt aandacht voor onze noden. Je poetst zeer graag en ziet het werk. Je streeft naar het beste voor Kinnarps. Je kan zelfstandig werken en bent flexibel. Je kennis van het Nederlands is perfect.


Aanbod:

Kinnarps biedt je een vast contract (20u/week) voor deze veelzijdige job in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst.
Je komt terecht in een leuk team en een aangename, moderne werkomgeving.
We bieden je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering aan.
Herken je je in deze functie? Mail je CV met motivatiebrief naar: hr@kinnarps.be