Stressbestendige planningsverantwoordelijke

Kinnarps is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van workspace solutions in Europa. Wij creëren werkplekken van de toekomst, zoeken de ideale oplossing voor elke klant, afgestemd op zijn verwachtingen en behoeftes. Altijd gedreven door onze passie voor complete en vernieuwende oplossingen, ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit, aantrekkelijk Scandinavisch design en uitmuntende expertise. Kinnarps is een Zweeds familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, actief in ongeveer 40 landen en met duizenden werknemers over de hele wereld. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 45 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

 

Functie:
Als planningsverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het volledige voortraject van onze dagelijkse leveringen en installaties van kantoormeubilair bij onze klanten: groeperen van volumes, afstemmen met verschillende toeleveranciers, contact met klanten m.b.t. leveringsmodaliteiten. Je zorgt voor een doeltreffende dagelijkse routing voor ons eigen team van 8 monteurs en dit in België en GH Luxemburg. Je draagt bij tot het optimaliseren van de operationele efficiëntie en waakt daarbij over de kwaliteit, de veiligheid en de optimale inzet van onze mensen en middelen. Je ondersteunt je manager met input voor de maandelijkse rapportering en ISO analyses.


Profiel:
Enthousiast én stressbestendig. Je hebt een relevante ervaring (+/- 3 jaar) bij voorkeur in een B2B omgeving. Je bent sterk communicatief en beschikt over de nodige technische inzichten. Je kan zowel zelfstandig als in team werken, bent vlot drietalig (ENG, FR, NL), integer en straalt enthousiasme uit. Je bent resultaat- en oplossingsgericht, je bent een proactieve initiatiefnemer. Je organisatie skills en hands-on mentaliteit zijn je belangrijkste troeven. Je hebt een positieve ingesteldheid en maakt van een probleem een uitdaging waar altijd een oplossing voor te vinden is. Jouw streefdoel in deze functie is zorgen voor 100% klantentevredenheid.

Aanbod:
Kinnarps biedt je een boeiende functie met veel autonomie in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst. Je komt terecht in een open werksfeer samen met een goede teamspirit binnen een moderne werkplek. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden.
We bieden je een marktconform remuneratiepakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering.

Interesse? Mail je CV met begeleidend schrijven naar hr@kinnarps.be