Interieurvormgever

Kinnarps is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van workspace solutions in Europa. Wij creëren werkplekken van de toekomst, zoeken de ideale oplossing voor elke klant, afgestemd op zijn verwachtingen en behoeftes. Altijd gedreven door onze passie voor complete en vernieuwende oplossingen, ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit, aantrekkelijk Scandinavisch design en uitmuntende expertise. Kinnarps is een Zweeds familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, actief in ongeveer 40 landen en met duizenden werknemers over de hele wereld. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 45 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

Ter aanvulling van onze commerciële binnendienst zijn wij dringend op zoek, voor ons hoofdkantoor in Wemmel, naar een creatieveling die ondernemend en innovatief is. Kan jij de dromen van onze klanten visualiseren? Dan hebben wij voor jou de geknipte job.


Functie:
Door middel van de juiste vraagstelling en je productkennis, breng je de behoefte van de klant in kaart.
Je werkt nauw samen met onze Sales Consultants. Je ondersteunt hen, samen met de Sales Assistants, in het opmaken van een volledig project en dit op een creatieve manier. (2D, 3D, moodboard, ...) Alsook ga je op zoek naar de laatste trends en gebruikt deze in jouw projecten.


Profiel:
Je bent interieurarchitect of interieurvormgever en kan out-of-the-box denken, je hebt een goede smaak en oog voor detail.
Goede kennis van Autocad, Indesign, Photoshop, Sketch-Up Combineren van materialen en kleuren
Je bezit de nodige kennis om een maatmeubel uit te tekenen.
Goed 3-talig (Nl, Fr, Eng)
Matuur, communicatief, leergierig en dynamisch
Stressbestendig en goed georganiseerd
Prioriteiten kunnen stellen
Teamplayer


Aanbod:
Kinnarps biedt je een vast contract voor deze uitdagende en veelzijdige job in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst.
Je komt terecht in een leuk team en een aangename, moderne werkomgeving.
We bieden je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering aan. Eigen inbreng belangrijk.
Herken je je in deze functie? Mail je CV met motivatiebrief naar: hr@kinnarps.be