Back Office Manager

Kinnarps is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van workspace solutions in Europa. Wij creëren werkplekken van de toekomst, zoeken de ideale oplossing voor elke klant, afgestemd op zijn verwachtingen en behoeftes. Altijd gedreven door onze passie voor complete en vernieuwende oplossingen, ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit, aantrekkelijk Scandinavisch design en uitmuntende expertise. Kinnarps is een Zweeds familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, actief in ongeveer 40 landen en met duizenden werknemers over de hele wereld. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 45 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

Je bent op zoek naar een uitdagende en gevarieerde job waarbij je je capaciteit in People management en administratieve processen kan aanwenden? Dan is deze job je op het lijf geschreven.

functie

Als Back Office manager vertegenwoordig je de commerciële binnendienst collega’s en de logistiek medewerkers van zowel de binnen- als buitendienst in het management team. Je stuurt hen dagelijks aan en zorgt voor efficiëntie van de diensten naar optimale werkverdeling binnen de teams. Je geeft ondersteuning bij praktische vragen omtrent workflows, verlof regeling, ziekte, gebruik van de databank. Je behoudt een helikopterview over de samenwerking van je teams, houdt controle over probleem-oorzaak tussen offerte, bestelling, planning, levering en montage en dienst na verkoop en zoekt naar verbetermogelijkheden, klein en groot, in het kader van efficiëntie. Je houdt de vinger aan de pols bij de teamleden door het regelmatig organiseren van rondetafelgesprekken en productopfrissingen en zorgt voor verbinding van je teams.

Profiel

Je hebt reeds enige ervaring als leidinggevende bij voorkeur in een B2B omgeving.

Je bent goed in het opzetten van arbeidsrelaties en het ontwikkelen van persoonlijke contacten.

Je bent sterk communicatief en beschikt over de nodige technische inzichten.

Je kan zowel zelfstandig als in team werken, bent vlot drietalig (ENG, FR, NL), integer en straalt enthousiasme uit.

Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je organisatie skills en hands-on mentaliteit zijn je belangrijkste troeven.

Je bent een echte people manager in een voorbeeldfunctie.

 

Aanbod

Kinnarps biedt je een boeiende functie met veel autonomie in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst. Je komt terecht in een open werksfeer samen met een goede teamspirit binnen een moderne werkplek. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden.

We bieden je een aantrekkelijk remuneratiepakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering.

 

Interesse? Mail je CV met begeleidend schrijven naar hr@kinnarps.be