Administratieve kracht - dienst boekhouding

Kinnarps is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van workspace solutions in Europa. Wij creëren werkplekken van de toekomst, zoeken de ideale oplossing voor elke klant, afgestemd op zijn verwachtingen en behoeftes. Altijd gedreven door onze passie voor complete en vernieuwende oplossingen, ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit, aantrekkelijk Scandinavisch design en uitmuntende expertise. Kinnarps is een Zweeds familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, actief in ongeveer 40 landen en met duizenden werknemers over de hele wereld. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 45 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

Functie:

Als administratieve kracht op de boekhouding kom je terecht in een team, waar jullie met 3 uw eigen taken hebben en staat u mee in voor een professionele werking op de dienst boekhouding. Het takenpakket omvat allerhande financiële taken in de brede zin van het woord zoals o.a. het opstellen van verkoopfacturen, het inboeken van aankoopfacturen en bankuittreksels…


Profiel:

Binnen deze functie is het van belang dat u zeer nauwkeurig werkt, opmerkzaam bent zodoende fouten kunnen opgespoord worden.

U moet ook kunnen omgaan met vertrouwelijke gegevens.

Zeer graag met cijfers werken.

U bent gemotiveerd, professioneel en een heeft een mature houding.

Puntjes op de “i” is uw moto

U heeft minimum uw diploma secundair onderwijs behaald of gelijkwaardig door ervaring.


Aanbod:

Kinnarps biedt je een vast contract voor deze veelzijdige job in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst.
Je komt terecht in een open werksfeer, een leuk team en een aangename, moderne werkomgeving.
We bieden je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering aan.
Herken je je in deze functie? Mail je CV met motivatiebrief naar: hr@kinnarps.be