Quality Coordinator

Kinnarps is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van workspace solutions in Europa. Wij creëren werkplekken van de toekomst, zoeken de ideale oplossing voor elke klant, afgestemd op zijn verwachtingen en behoeftes. Altijd gedreven door onze passie voor complete en vernieuwende oplossingen, ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit, aantrekkelijk Scandinavisch design en uitmuntende expertise. Kinnarps is een Zweeds familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, actief in ongeveer 40 landen en met duizenden werknemers over de hele wereld. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 45 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

 

Functie/taken:
verantwoordelijke dienst-na-verkoop (team-member logistiek);
dagelijkse opvolging van de leveringen (strenge opvolging van deadlines, afdwingen van commerciële tegemoetkomingen, debriefings met leveranciers); aanmaak van back-orders en non-conformiteiten in software tool
beheer van herstellingsaanvragen, al dan niet onder garantie
analyseren, organiseren en verbeteren van technische non conformiteiten (lees wat loopt er fout bij leveringen...) en bespreken met product mgr + leveranciers
analyse van werkprocessen en flows met mogelijke verbetertrajecten en aanpassingen cq ISO
samenwerken met de logistieke planner, sales, sales assistants, klanten èn leveranciers


flow:
o Opvolging van leveringen met de techniekers
o Opvolging dossiers in samenwerking met de boekhouding
o opvolgen van manco’s, schade, defecten
o registreren in software tool van Non conformiteiten incl status en historiek
o opstart communicatie met onze klant
o opstart communicatie met leverancier voor het bekomen van oplossingen
o wekelijkse stand van zaken pending issues, alsook naar leveranciers
o snel als mogelijk levering opnieuw terug laten inboeken door logistiekplanner


Profiel:
Je hebt een relevante ervaring (+/- 5 jaar) bij voorkeur in een B2B omgeving.
Je bent sterk communicatief en beschikt over de nodige technische inzichten.
Je kan zowel zelfstandig als in team werken, bent vlot drietalig (ENG, FR, NL), integer en straalt enthousiasme uit. Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je organisatie skills en hands-on mentaliteit zijn je belangrijkste troeven.


Aanbod:
Kinnarps biedt je een boeiende functie met veel autonomie in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst. Je komt terecht in een open werksfeer samen met een goede teamspirit binnen een moderne werkplek. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden.
We bieden je een marktconform remuneratiepakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering.
Interesse? Mail je CV met begeleidend schrijven naar hr@kinnarps.be