Monteur op de baan

Wij leveren nu al geruime tijd interieuroplossingen; dat blijven we doen, maar we zijn ons ervan bewust dat we altijd kunnen verbeteren. We blijven altijd nieuwsgierig en streven ernaar aantrekkelijke interieuroplossingen te leveren die u en uw organisatie helpen gemotiveerd, productief en tevreden te blijven. Voor ons gaat het bij een interieur niet alleen om het meubilair. Het gaat erom dat we het ontwerp en al onze kennis gebruiken ter ondersteuning van creativiteit en efficiëntie. Dat we onze expertise omzetten op het gebied van ergonomie en welzijn in ruimtes die u helpen een duurzaam bedrijf te creëren waar individuen goed presteren. Tot slot, maar net zo belangrijk, gaat het erom dat we alles wat we doen, duurzaam en op een verantwoorde manier doen. Alleen als we op al deze fronten succesvol zijn, hebben we onze taak volbracht. Als wij slagen, slaagt u, en maken we daadwerkelijk een verschil voor organisaties, individuen en onze planeet. We noemen dit Successful Interiors.
Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 40 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

 

Functie

Dacht je erover na om dagelijks naar de fitness te gaan, maar ontbreekt het je aan tijd? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing : Levering en montage van kantoormeubilair bij onze klanten over België en Luxembourg, gaande van bureaustoelen tot volledige werkplekken (installatie van bureau’s, wanden, vergadertafels, etc…), alsook het uitvoeren van herstellingen bij onze klanten behoren tot je takenpakket. Als handige harry kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent de laatste schakel binnen ons verkoopproces en neemt jouw verantwoordelijkheid om aan de klant een uitstekende service te bieden zodoende deze kan terugkijken op een geslaagde samenwerking.


Profiel

Je beschikt over een goed technisch inzicht met oog voor detail en hebt een service- en klantgerichte instelling. Je bent gemotiveerd, leergierig en flexibel. Je spreekt vloeiend Nederlands & Frans en je hebt kennis van de Engelse staal. Je hebt een verzorgd voorkomen en ook klantencontact schrikt jou niet af. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en/of C en bent ook hoffelijk in het verkeer. Je zal je zeker thuis voelen binnen ons team als je communicatief, leergierig en dynamisch bent. Wat dien je zeker te hebben : De goesting en motivatie om een levering tot in de details af te werken. Met andere woorden, je weet waar elke schroef en vijs voor nodig is.


Aanbod

Kinnarps biedt je een vast contract voor deze uitdagende en gevarieerde job in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst.
Je komt terecht in een leuk team waar je de begeleiding door ervaren collega techniekers meekrijgt.
Werkuren : start ’s ochtends om 7u van maandag tem vrijdag (39u/week)
We bieden je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering aan.
Herken je je in deze functie? Mail je CV met motivatiebrief naar: carolien.vanbelle@kinnarps.be