Monteur op de baan

Kinnarps is één van de grootste fabrikanten en leveranciers van workspace solutions in Europa. Wij creëren werkplekken van de toekomst, zoeken de ideale oplossing voor elke klant, afgestemd op zijn verwachtingen en behoeftes. Altijd gedreven door onze passie voor complete en vernieuwende oplossingen, ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit, aantrekkelijk Scandinavisch design en uitmuntende expertise. Kinnarps is een Zweeds familiebedrijf dat uitgroeide tot een internationale organisatie, actief in ongeveer 40 landen en met duizenden werknemers over de hele wereld. We erfden een familiale bedrijfssfeer, en dat koesteren we, onafhankelijk van hoe groot we ook worden. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 45 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

Ter aanvulling van onze commerciële binnendienst zijn wij dringend op zoek, voor ons hoofdkantoor in Wemmel, naar een creatieveling die ondernemend en innovatief is. Kan jij de dromen van onze klanten visualiseren? Dan hebben wij voor jou de geknipte job.

Functie

Levering en montage van kantoormeubilair bij onze klanten over België en Luxemburg, gaande van bureaustoelen tot volledige werkplekken (installatie van bureau’s, wanden, vergadertafels, etc…).  Alsook het uitvoeren van herstelling bij onze klanten behoren tot je takenpakket.  Zowel in teamverband als zelfstandig werken als handige Harry is een must.

 

Profiel

Je beschikt over een goed technisch inzicht met oog voor detail en hebt een service- en klantgerichte instelling. Je bent gemotiveerd en leergierig.  Je spreekt vloeiend Nederlands & Frans en je hebt kennis van de Engelse staal. Je hebt een verzorgd voorkomen en ook klantencontact schrikt jou niet af.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en/of C en bent ook hoffelijk in het verkeer. Je zal je zeker thuis voelen binnen ons team als je communicatief bent, leergierig en dynamisch. 

 

Aanbod

Kinnarps biedt je een vast contract voor deze uitdagende en gevarieerde job in een groeiend en financieel gezond bedrijf met toekomst.

Je komt terecht in een leuk team waar je de begeleiding door ervaren collega techniekers meekrijgt.

Werkuren zijn van maandag tem vrijdag van 7.00u tot 16.00u (39u/week)

We bieden je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering aan.

 

Interesse

Stuur je CV met motivatiebrief naar : hr@kinnarps.be