Veilige leeromgevingen voor de nodige focus

Met hoge kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie in het achterhoofd ontwerpen we aantrekkelijk schoolmeubilair en flexibele interieuroplossingen die een verschil maken voor leerlingen en medewerkers. We analyseren uw behoeften en ontwikkelen toegankelijke leeromgevingen die leren en onderwijzen in de hand werken. Samen creëren we succesvolle schoolomgevingen!

Hebt u hulp nodig bij de inrichting van uw school?

Neem vandaag nog contact op

Een goed geplande, duurzame interieuroplossing is ontworpen op basis van geïdentificeerde behoeften, waarbij de kenmerken, het ontwerp en de locatie van het interieur het onderwijs en het leren bevorderen, vergemakkelijken en ondersteunen.

Inspirerende leeromgevingen

Next Education® leeromgevinganalyse

Verbetering begint altijd met inzicht De weg naar aantrekkelijke en goed functionerende schoolomgevingen begint met de identificatie en analyse van uw unieke behoeften. Onze leeromgevinganalyse Next Education® helpt u waardevolle kennis en gegevens te verzamelen voordat u uw leeromgevingen ontwerpt. Ze legt de basis voor goed doordachte omgevingen en interieurontwerpen die het leren ondersteunen.

Ontdek Next Education®

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Investeer in holistische ergonomie om uw mensen te helpen grootse dingen te doen. Onze ergonomische expertise en ons gevarieerde productaanbod creëren de voorwaarden voor welzijn, betrokkenheid en prestaties op de werkplek.

Mensen op de eerste plaats

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Laat u inspireren en maak kennis met onze duurzame meubels en flexibele interieuroplossingen. Design waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Mensen, interieurs en omgevingen die een lang leven gegund zijn. Wij ontwerpen en produceren duurzame en hoogwaardige meubels en flexibele oplossingen die door een lage milieu-impact en lange levensduur worden gekenmerkt.

Duurzaamheid in alles

Klantprojecten

Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Lees de verhalen van onze klanten en bekijk enkele realisaties.

Alle klantprojecten