de toekomst ligt in onze handen

Workspace solutions creëren die onze jeugd vormen, is een enorme eer voor ons. Scholen staan immers centraal in de opleiding van de werknemers van de toekomst!

 

 

75 jaar kennis goed gebruikt

Decennia ervaring heeft ons geleerd dat de fysieke omgeving een sterke invloed heeft op de kwaliteit van het werk. Om functionele en stimulerende leeromgevingen te creëren, combineren we onze kennis over interieurdesign, technologie en onderwijs. Met meer dan 75 jaar ervaring, ontwerpen we ergonomische en kwalitatieve leeromgevingen met aandacht voor het welzijn van de leerkracht en zijn studenten. Slimme, ondersteunende en aantrekkelijke oplossingen waarin iedereen zijn volle potentieel kan ontplooien.

Benieuwd welke oplossingen het best passen bij jouw school?

Contacteer ons

COMPLETE OPLOSSINGEN, INSPIREREND INTERIEURDESIGN

Wil je meer zien van onze producten?

Inspiratiegalerij

VERSCHILLENDE KLASLOKALEN - verschillende manieren om te leren

Er zijn onnoemelijk veel manieren om te leren en ontelbaar veel leermethodes. Om ruimte te geven aan deze verschillen, hebben we een uitgebreid aanbod leeromgevingen uitgewerkt. We kijken naar zowel leerkrachten als studenten als individuen en plaatsen meubilair dat ergonomisch is, maar ook rekening houdt met het geluid. Educatieve ruimtes moeten zich aanpassen aan verschillende persoonlijkheden, en niet omgekeerd.

OPBERGMEUBILAIR - benut elke ruimte

Moderne hallen zijn veel meer dan een ruimte waar je door wandelt. Het zijn verzamelplaatsen voor communicatie en logistiek en door ze uit te rusten met functioneel meubilair draag je bij aan kwaliteitsvolle dagen op school. Robuuste, duurzame lockers worden constant gebruikt en dankzij een intelligent design wordt het makkelijk om je weg te vinden tussen de boeken, pennen en papier.

MEDIATHeEK - NIEUWE TECHNOLOGIE HEEFT NIEUWE RUIMTE NODIG

Door boeken en ander geprint materiaal naast de computerterminals te bewaren, willen we het beste van twee werelden combineren. Daarnaast is het essentieel om ruimtes voor gesprekken en reflectie te voorzien, en ervoor te zorgen dat het personeel beschikbaar is. De combinatie van deze individuele aspecten zorgt voor een aantrekkelijke leeromgeving.

Wil je meer weten over de toekomst van ons onderwijs?

Bekijk onze producten

een bibliotheek in beweging stimuleert het brein

Een bibliotheek is meer dan een plaats waar boeken worden gestockeerd, het is het hart en de ziel van de school. Wij zijn experts in het transformeren van deze zone in een ruimte voor geconcentreerd leren en reflectie. Ergonomische oplossingen die intuïtief ingesteld kunnen worden ondersteunen het individu bij het studeren en laten toe om ontspannen samen te werken of groepsactiviteiten te doen.

LERAARSKAMER - voor gesprekken en reflectie

Het personeel van een school heeft nood aan een ruimte om tot rust te komen. Elke minuut die een leerkracht hier doorbrengt, geeft hem de kans om de batterijen opnieuw op te laden. Een aantrekkelijke en slim ontworpen ruimte met comfortabel zitmeubilair zorgt ervoor dat korte pauzes een grote impact hebben.

LERAARSKAMER - ergonomie en slim opbergen

Lessen voorbereiden, toetsen verbeteren, met leerlingen praten - een leraarskamer wordt intensief gebruikt tijdens een schooldag. Daarom is het belangrijk om deze ruimte met evenveel zorg en aandacht in te richten als de klaslokalen, zo wordt de leraarskamer een flexibele en efficiënte ruimte met uitgebreide voordelen.

WIL JE MEER VOORBEELDEN ZIEN VAN LEEROMGEVINGEN?

Contacteer ons

Onze muzikale samenwerking met Pablo Paz

Een lawaaierige omgeving moet gehoord worden

Een goed klaslokaal is noodzakelijk opdat leerlingen van alle leeftijden zich goed voelen en goede resultaten kunnen behalen. De realiteit is vaak echter compleet anders. Veel kinderen en jongeren worden verplicht om tijd door te brengen in omgevingen die niet geschikt zijn om in les te geven.

Als een grote leverancier van schoolmeubilair zijn we erg geïnteresseerd in hoe de schoolomgeving de leerlingen beïnvloedt. We willen deze problematiek onder de aandacht brengen. Hiervoor schakelden we de hulp in van producer Pablo Paz, die een nummer creëerde op basis van de authentieke klank van een leslokaal.

 

Ontdek hier meer over het project!

We zijn er voor jou.
Van begin tot het einde.

Op zoek naar een specifiek product? Interesse om een oplossing aan te passen aan je individuele noden? Of gewoon gebeten om meer te leren over ons aanbod? Neem contact op met ons - we zijn er voor jou!