TrendWatch 2021: The New Office

10:00 - 10:30: THE WISDOM OF NATURE: BIOPHILIC DESIGN - Natasja Holvoet (NL)

We hebben het de voorbije jaren allemaal gemerkt: we trekken steeds meer de natuur in. Deze aantrekkingskracht wordt ook biofilie genoemd, letterlijk vertaald "de liefde voor het leven".

Maar waar komt deze drang vandaan? En heeft dat ook invloed op de manier waarop we gebouwen gaan inrichten. Interior Designer Natasja Holvoet gaat dieper in op dit trending topic.

10:30 - 11:00: BRAND SESSION skandiform - anna werntoft (eng)

Skandiform is een van de voorlopers op vlak van Scandinavisch design. Bij het ontwerpen van hun producten laten ook zij zich vaak inspireren door de natuur. Brand Manager Anna Werntoft brengt het volledige verhaal, met aandacht voor de designtrends van 2021.

11:00 - 11:30: THE INFLUENCE OF COLOURS - NATASJA HOLVOET (NL)

Kleuren hebben een grote invloed op hoe we ons voelen. Maar hoe zit dat juist in elkaar? En kunnen we door de juiste kleuren te kiezen ook onze werkomgeving beïnvloeden? Interior Designer Natasja Holvoet duikt met ons in de wereld van kleuren.

11:30 - 12:00: BRAND SESSIONS MATERIA - Ingela Carlson (eng)

Het Zweedse designmerk Materia staat gekend voor zijn compromisloos design. De combinatie van een innovatief ontwerp met zorgvuldig geselecteerde en kwaliteitsvolle materialen is een instant succes. Brand Manager Ingela Carlson introduceert ons in de wondere wereld van Materia.