KINNARPS-TRENDRAPPORTEN

WAAROM, HOE EN OP WELKE MANIER ZULLEN DE MENSEN IN DE KOMENDE TIEN JAAR WERKEN, VERGADEREN EN LEREN?

Bij Kinnarps proberen we voortdurend inzicht te krijgen in de toekomst, om te zien welke gebieden een grote invloed zullen hebben op de werkomgevingen van morgen. We stellen ons de vraag waarom, hoe en op welke manier de mensen in de komende tien jaar zullen werken, vergaderen en leren. We hebben die vraag systematisch markt per markt geanalyseerd om te weten te komen welke veranderingen we over het algemeen kunnen verwachten. Het resultaat van die trendspotting vindt u in onze Trendrapporten.

KINNARPS-TRENDRAPPORT NR. 1

8 VERANDERINGEN DIE EEN INVLOED HEBBEN OP DE WERKPLEK VAN MORGEN

In ons eerste Trendrapport lichten we de veranderingen toe die volgens ons heel belangrijk zijn voor de werkplek. De belangrijkste drijvende krachten achter de veranderingen zijn nieuwe technologie├źn, nieuwe waarden, globalisering en een verschuiving naar een denkeconomie. 

Volledig rapport downloaden

KINNARPS-TRENDRAPPORT NR. 2

WERK- EN LEEFOMGEVINGEN VOOR EEN TIJDPERK VAN DIVERSITEIT

Een van de acht veranderingen in ons eerste Trendrapport was van zichtbaar design naar designdenken. Tijdens het trendonderzoek voor ons tweede rapport besloten we daar dieper op in te gaan. De belangrijkste vraag die we ons stelden was: waar ligt het potentieel voor het design van de werkplek in een tijdperk van diversiteit? 

Volledig rapport downloaden

KINNARPS-TRENDRAPPORT NR. 3

TRENDS DIE VORM ZULLEN GEVEN AAN DE LEEROMGEVINGEN VAN DE TOEKOMST

In ons derde Trendrapport hebben we, op basis van onderzoek, interviews en ons werk in het Kinnarps FutureLab, tien belangrijke trends verzameld die in de periode tot 2025 een invloed zullen hebben op en vorm zullen geven aan de toekomstige onderwijsomgevingen in de Scandinavische landen. 

Volledig rapport downloaden

AGILE WORKING INSIGHT REPORT

Agile Working: VAN PAPIER NAAR PRAKTIJK

Als onderdeel van onze Kinnarps Next Office® service hebben we meer dan 5300 werknemers uit meer dan 60 Europese bedrijven ondervraagd om te ontdekken hoe flexibel werken eruit ziet wanneer we het in de praktijk omzetten.Download full report