Een maat past... niemand

Inclusief design met een focus op diversiteit. Het gaat om het creëren van een flexibele werkomgeving die aantrekkelijk en inclusief is en die de organisatie helpt bij het vinden en behouden van talent.

WE HEBBEN ALTIJD GELOOFD DAT DE WERKPLEK ZICH MOET AANPASSEN AAN DE MENSEN, en niet omgekeerd

Vandaag is het belangrijker dan ooit om de werkplek zo in te kleden dat ze beantwoordt aan de behoeften van een diverse groep werknemers. Om ervoor te zorgen dat het team de beste resultaten behaalt, moet iedereen de kans krijgen om zijn volle potentieel te bereiken, ongeacht behoeften, leeftijd, geslacht, gewicht, lengte en taal. Daarom moeten we starten met de extremen en niet uitgaan van de "man in de straat" wanneer we een werkplek inkleden.

"Het is belangrijker dan ooit om werkplekken in te richten die beantwoorden aan de noden van veel verschillende werknemers"

We werken nauw samen met onderzoekers, architecten, designers en ergonomen voor de ontwikkeling van onze producten en interieuroplossingen. Voorbeelden van inclusief design zijn hoogte-instelbare bureaus en instelbare bureaustoelen met een intuïtief design waardoor ze makkelijk aan te passen zijn aan de vorm van je lichaam.