Back to work

Terugkeren naar het werk betekent dit jaar iets nieuws. We hebben lange tijd gezegd dat het werk geen plek is waar je naartoe gaat, maar de job is die je uitoefent. Meer dan ooit zien we momenteel organisaties en mensen die verandering en nieuwe manieren van werken omarmen. Voor sommigen betekent weer aan het werk gaan thuis blijven, maar voor anderen betekent het een geleidelijke terugkeer naar een nieuw soort kantoor. In welke situatie jij en je organisatie zich ook bevinden, wij zijn er om je te helpen bij het creëren van een werkomgeving waar je succesvol kan zijn.

Return to a Safe Office Survey

Deze enquête geeft jouw bedrijf inzicht in hoe je medewerkers het werken tijdens COVID-19 hebben ervaren. Je kan de resultaten als uitgangspunt gebruiken bij het plannen van de terugkeer naar kantoor.

21 vragen. 15 minuten.
Resultaten binnen 12 dagen.

Ruimteplanning

Gebruik je jouw kantoorruimte nu anders dan voorheen? Wij kunnen je huidige interieur beoordelen en je helpen om de inrichting naar jouw wensen te veranderen.

Advies over meubilair

Welke producten sluiten het beste aan bij jouw behoeften? Wij kunnen je begeleiden bij de keuze van producten en oplossingen voor de meest ergonomische, flexibele en duurzame werkomgeving, zowel op kantoor als thuis. 

Thuiskantoor

Heb je nagedacht over de ergonomie van de werknemers die van thuis uit werken? Met het juiste meubilair kan je ervoor zorgen dat ze zich op het werk kunnen concentreren en gezond kunnen zijn. Ons Express-assortiment, dat een korte levertijd heeft, bestaat uit geselecteerde producten voor het thuiskantoor. Wij kunnen helpen om een oplossing aan te passen aan jouw bedrijf.

Werkplekanalyse 

Moet je jouw manier van werken herbekijken? Wellicht heb je door thuis te werken andere manieren van werken ontdekt en zie je in dat het doel van het kantoor gaat veranderen. Met onze werkplekanalyse, Next Office®, kunnen wij helpen om je medewerkers erbij te betrekken, je huidige en potentiële behoeften analyseren en je manieren van werken in kaart brengen. De op feiten gebaseerde resultaten bevatten aanbevelingen over de indeling van de ruimte, de inrichting en de werkmethoden aan de hand van je visie en doelen. Hiermee wordt de basis gelegd voor een op jouw bedrijf afgestemde, duurzame oplossing voor de lange termijn die jou en je personeel kan helpen succesvol te zijn. Lees verder.

Wij zijn er voor jou, van begin tot eind

Wij weten dat het voor veel bedrijven een moeilijke tijd is en willen helpen om een werkomgeving te creëren die de productiviteit ondersteunt. Je twijfelt misschien over de manier waarop je je ruimte in de toekomst efficiënt kan gebruiken. Wij kunnen helpen met flexibele financierings- en huuropties, waardoor je de mogelijkheid hebt om de producten nu te gebruiken en later terug te geven of in eigendom te hebben.

Wij kunnen al onze diensten digitaal aanbieden!

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen!

Contacteer ons