Vergaderruimtes

Vergaderingen vormen een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijkse werk. Een kantoor met veel verschillende vergaderruimtes draagt bij tot een creatief en productief bedrijf. De vergaderruimtes kunnen open of dicht zijn, afhankelijk van de behoeften.

KERNWOORDEN

Flexibiliteit
Keuzevrijheid
Focus
Functionaliteit
Samenwerking
Ondersteunende technologie
Goede verlichting en akoestische omgeving
Ergonomie
Privacy

KLEIN

Deze vergaderruimte is bedoeld voor maximaal vier personen en kan open of dicht zijn. Hier gaat u naartoe voor spontane of geplande vergaderingen, snelle briefings en korte telefoongesprekken. De ruimte kan ook zodanig worden ontworpen dat u er ongestoord kunt praten, presentaties kunt geven of videoconferenties kunt houden. Als de vergaderruimte een formeler karakter heeft, kan deze flexibel worden uitgerust met in hoogte verstelbare vergadertafels en comfortabele stoelen voor langere sessies. Welke optie u ook kiest, het is een goed idee om de vergaderruimte uit te rusten voor videoconferenties en presentaties. De ruimte kan een ruimte zijn die deel uitmaakt van een boekingssysteem of die dient als extra oplossing voor spontane vergaderingen. 

GEMIDDELD

Deze vergaderruimte is bedoeld voor vijf tot acht personen en kan open of dicht zijn. Hier gaat u naartoe voor spontane of geplande vergaderingen, snelle briefings en korte telefoongesprekken. De ruimte kan ook zodanig worden ontworpen dat u er ongestoord kunt praten, presentaties kunt geven of videoconferenties kunt houden. Als de vergaderruimte een formeler karakter heeft, kan deze flexibel worden uitgerust met in hoogte verstelbare vergadertafels en comfortabele stoelen voor langere sessies. Welke optie u ook kiest, het is een goed idee om de vergaderruimte uit te rusten voor videoconferenties en presentaties. De ruimte kan een ruimte zijn die deel uitmaakt van een boekingssysteem of die dient als extra oplossing voor spontane vergaderingen. 

GROOT

Deze vergaderruimte is bedoeld voor een groot aantal personen. Er is ruimte voor negen of meer personen en de ruimte kan worden geboekt. Waarom denkt u niet out of the box om te kijken hoe u dit soort vergaderruimte kunt gebruiken? Wellicht hebt u een traditionele conferentieruimte nodig? Of een flexibele, speelse vergaderarena? De vergaderruimte kan worden ontworpen voor creatieve vergaderingen en workshops, of voor formelere vergaderingen. De creatieve oplossing kan worden ingericht met verschillende soorten zitmeubilair (hoog en laag of verspringend) voor een speelse, creatieve vergaderomgeving. Maar zelfs een formelere vergaderruimte kan flexibel worden uitgerust met in hoogte verstelbare vergadertafels en comfortabele stoelen voor langere sessies. Welke optie u ook kiest, het is een goed idee om de vergaderruimte uit te rusten voor videoconferenties en presentaties.

DIALOOG

Hier gaan u en uw collega naartoe als u ongestoord wilt praten. De ruimte hoeft niet groot te zijn, maar is geïsoleerd, waardoor u er in rust en stilte kunt praten. Aantrekkelijk zitmeubilair en een prettig interieurontwerp dragen bij tot een ontspannen sfeer, waardoor mensen op hun gemak worden gesteld en gesprekken worden gestimuleerd.

RUIMTE IN EEN RUIMTE

Deze vergaderruimte is populair voor spontane, kortere vergaderingen in een open omgeving. De ruimte wordt afgebakend met schermen, textiel of meubilair met een hoge achterwand en kan bovendien worden uitgerust met een monitor en een schrijfbord. Als deze ruimte zich op een strategische plaats bevindt, kan zij extra creativiteit en energie op kantoor opleveren zonder dat iemand er last van heeft.

SAMENWERKING

Een flexibel interieur dat gemakkelijk anders kan worden opgesteld voor creatieve collaboratieve vergaderingen, afgestemd op de behoeften. Dit soort ruimte kan worden gepland in combinatie met de individuele bureaus, zolang ze niet storend zijn.