Telefoonruimtes

Niet alle telefoongesprekken zijn hetzelfde. Als u de keuze hebt uit een aantal verschillende telefoonruimtes, kunt u het juiste conversatieniveau kiezen en praten zonder te worden gestoord of anderen te storen.

KERNWOORDEN

Keuzevrijheid
Goede akoestische omgeving
Ondersteunende technologie
Privacy
Functionaliteit

BELPLEK

Hier gaat u naartoe als u gedurende een langere periode ongestoord wilt praten of een vertrouwelijk telefoongesprek wilt voeren waarbij niemand meeluistert. De kamer kan worden ingericht met een tafel en stoelen, zodat u comfortabel kunt zitten en tijdens het gesprek aantekeningen kunt maken. De kamer is vaak ook ingericht voor videogesprekken met collega's op andere locaties, individueel of als team.

TELEFOONCEL

Hier kunt u afgezonderd praten. De telefooncel heeft wanden van geluidsabsorberend materiaal, zodat u anderen niet stoort en zij u niet storen. De wanden doen tevens dienst als visuele afscherming, waardoor u zich gemakkelijk op uw telefoongesprek kunt concentreren. De telefooncel kan worden uitgerust met een klein tafeloppervlak voor een laptop en om snelle aantekeningen te kunnen maken.

ZONE

Hier gaat u naartoe om niet-gevoelige telefoongesprekken te voeren. Het is een open, uitnodigende ruimte die voor dit doel is ingericht. Er kan bijvoorbeeld zitmeubilair met een hoge rug staan en afscherming aan de zijkanten, zodat er enige privacy en geluidsisolatie is. Kleine tafels vormen een praktische plek om uw laptop op te zetten.