Projectruimtes

De mogelijkheid om op verschillende manieren samen te werken aan projecten is enorm belangrijk binnen een bedrijf. Open, dichte en speciale projectruimtes maken de weg vrij voor zowel creatief werk als werk waarbij concentratie is vereist.

KERNWOORDEN

Flexibiliteit
Samenwerking
Stevige tafeloppervlakken
Ondersteunende technologie
Goede verlichting en akoestische omgeving
Ergonomie
Functionaliteit

OPEN

Uw projectgroep kan deze projectruimte gebruiken voor uiteenlopende soorten vergaderingen en briefings. Het interieurontwerp en de uitrusting bevorderen de productiviteit en creativiteit. Omdat de ruimte niet helemaal is afgesloten, kunt u collega's die langskomen en geen deel uitmaken van de projectgroep, kennis laten maken met of een bijdrage laten leveren aan uw werkzaamheden.

DICHT

Uw projectgroep kan deze projectruimte gebruiken voor uiteenlopende soorten vergaderingen, briefings en workshops. De ruimte is afgesloten en biedt de mogelijkheid om levendige discussies te houden en geconcentreerd te werken zonder anderen te storen of zelf te worden gestoord.

TEAM

Deze ruimte is speciaal bestemd voor een projectteam dat nauw samenwerkt aan een gezamenlijke taak, vaak gedurende een langere periode. Er staat een combinatie van meubilair dat gemakkelijk anders kan worden opgesteld of kan worden aangevuld, zodat er ruimtes kunnen worden gecreëerd om te werken, vergaderen, analyseren en discussiëren. Deze oplossing is mogelijk in zowel open als dichte omgevingen, waar het werk soms vertrouwelijk is.