Individuele bureaus

Het is belangrijk om zelf te kunnen bepalen waar en hoe u op kantoor wilt werken, want daardoor voelt u zich goed en kunt u goed werk leveren. Hoe meer alternatieven u hebt, hoe gemakkelijker u uw aandacht op de juiste zaken kunt richten en kunt werken op de manier die u wilt.

KERNWOORDEN

Flexibiliteit
Keuzevrijheid
Geïndividualiseerd
Geconcentreerd en efficiënt
Individueel
Goede verlichting en akoestische omgeving
Intelligente opbergmogelijkheden
Ergonomie

AFGEZONDERD/CONCENTRATIE

Hier kunt u in alle rust werken! Als u besluit om hier te gaan zitten, weten uw collega's dat u niet gestoord wilt worden en kunt u in rust en stilte efficiënt werken. Een afgezonderd bureau kan zowel in open omgevingen als in afzonderlijke ruimtes worden gecreëerd. Het is van belang dat de ruimte kan worden gebruikt voor individueel werk dat een hoog concentratieniveau vereist. Gesprekken en telefoontjes worden ontmoedigd, vermeden of uitsluitend toegestaan wanneer ze zijn afgestemd op de omstandigheden.  

OPEN

Hier kunt u kiezen uit bureaus in een open omgeving. Als u besluit om deze ruimte te gebruiken, weten uw collega's dat u individueel wilt werken, maar dat ze u wel mogen storen. U mag hier met zachte stem een gesprek voeren en kort telefoneren. Als teams nog steeds nauw willen samenwerken, worden deze bureaus soms bij elkaar gezet om een eiland te vormen.

PERSOONLIJK

Uw eigen werkplek om elke dag naartoe te gaan en die u niet met iemand anders hoeft te delen. De werkplek is volledig ingericht met een bureau, een bureaustoel en vaak een persoonlijk opbergelement voor werkgerelateerde en persoonlijke spullen. Deze werkplek kan zich in een open omgeving bevinden of in een afzonderlijke ruimte die u alleen gebruikt of met anderen deelt.

STIL

Deze stille ruimte fungeert als een cocon van ontspanning in uw stressvolle werkdag. De ruimte is bedoeld voor slechts één persoon en zo ontworpen dat u er nieuwe kracht en energie kunt opdoen. U kunt er komen voor een korte pauze, om naar muziek te luisteren, te lezen of te mediteren.