Andere ruimtes

Inspirerende en soms onverwachte ruimtes die de creativiteit en constructieve vergaderingen stimuleren – en u helpen om out of the box te denken.

KERNWOORDEN

Gezondheid en welzijn
Bewegingsplezier
Creativiteit
Hoge mate van specialisatie
Samenhorigheid
Workshops en evenementen

AUDITORIUM

Het auditorium is bedoeld voor vergaderingen en presentaties, en kan worden ontworpen in een open of een dichte omgeving. Zo kunt u kiezen voor traditionele zitoplossingen met auditoriummeubilair of een minder conventionele oplossing met banken, afhankelijk van hoe u wilt dat het auditorium wordt gebruikt. Door het auditorium in een minder conventionele, informele omgeving te plaatsen, zoals naast het restaurant of café, kunt u een creatieve ontmoetingsruimte creëren die breed inzetbaar is.

ORANGERIE

Groene ruimtes en daglicht stimuleren de creativiteit en het welzijn. De serre/oranjerie kan worden ingericht voor workshops en creatieve bijeenkomsten, en met rustige ruimtes voor ontspanning en reflectie.

BIBLIOTHEEK

In de bibliotheek hebt u ruimte om te lezen, te concentreren en feiten te verzamelen. Boeken en informatietechnologie hebben hier duidelijk hun plaats. De bibliotheek kan ook worden gebruikt als gedeelde opslagruimte voor de documentatie van de afdeling. Richt de bibliotheek in met zacht zitmeubilair en tafels. En waarom ook niet met echte bureaus voor langere sessies? Materialen, meubilair en inrichting met geluidsdempende eigenschappen zijn een goed idee.

LAB

Een speciale ruimte voor gespecialiseerde medewerkers. Het laboratorium is ingericht met een functioneel bureau en bureaustoelen die speciaal op de werktaak zijn afgestemd. Goede geluidsdemping bevordert de concentratie en de rust en stilte op het werk.

DAKTUIN

De daktuin, overdekt of in de openlucht, is een voor de hand liggend trefpunt voor personeelsborrels, klantenbezoeken en evenementen. De daktuin kan dienen als aanvulling op de kantine, het café of de koffiehoek, en kan ook worden ingericht met bureaus en vergaderruimtes zodat u het terras kunt gebruiken voor individueel werk of creatieve vergaderingen. Dankzij het vele licht en groen voelt iedereen zich goed en gelukkig. 

FITNESSZAAL

Beweging is belangrijk voor de creativiteit en productiviteit. Door een fitnessruimte in te richten in een van de open omgevingen van het kantoor, kunt u trainen tijdens het werk. De fitnessruimte kan worden uitgerust met balance boards, gymnastiekballen, trainingselastieken en andere eenvoudige hulpmiddelen voor balans- en rekoefeningen. Met een loopband of twee kunt u trainen terwijl u werkt of een 'wandelvergadering' houden met een collega.

SPEELRUIMTE/ACTIVITEITENRUIMTE

Soms kunnen we het beste nadenken terwijl we iets anders aan het doen zijn en onze hersenen zich even ontspannen. Een gecombineerde speelruimte en activiteitenruimte, met ruimte voor tafeltennis, biljarten, hockey of gamen, maakt het mogelijk om zonder einddoel samen te zijn, wat creatieve ideeën kan opleveren. De ruimte kan dan ook worden ingericht met verschillende soorten zacht, hard, hoog en laag zitmeubilair en tafels, waardoor het werk gemakkelijk kan worden voortgezet zodra er een discussie ontstaat.

CREATIEVE RUIMTE

Een inspirerende ruimte die vernieuwende ideeën en samenwerking stimuleert – een flexibel interieurontwerp en nieuwe technologie ondersteunen uw creativiteit.