Case: Ici Paris XL

Achtergrond

ICI Paris XL is in België de marktleider op parfumeriegebied met 123 winkels waar een breed assortiment, persoonlijk advies, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen centraal staan.

 

Visie

Toen het huidige gebouw te klein werd, besliste de directie uit te wijken naar het gebouw ernaast. Zowel gelijkvloers als eerste verdieping werden grondig onder handen genomen. Het eigen cosmeticamerk was de inspiratie voor de kleurkeuze en de inrichting.

Referentieproject

Klant:
Pasquasy

Jaar:
2015

Project:
Inrichting extra gebouw hoofdkantoor Vilvoorde

Contactpersoon:
Xavier Rousseau

 

Oplossing

Dankzij het duidelijke concept, dat perfect aansloot bij de look van de nieuwe, eigen cosmeticalijn en de 3D beelden die dat concept tot leven brachten, koos Ici Paris XL voor Kinnarps voor de aankleding van het nieuwe gebouw. Kernwoorden waren hier: modern maar tijdloos.

De T-Bom werkposten met Plus 6 bureaustoelen vormen de perfecte ergonomische werkplek voor zowel de werknemers als het management. Het accent ligt ook op de extra vergaderruimtes in het nieuwe gebouw: De Ici Paris XL’ers kunnen terecht in klassieke vergaderzalen, maar wie op een actieve manier aan de slag wil, kan opteren voor een hoge vergadertafel met barkrukken. Voor korte, informele besprekingen is de Incradible cosy corner dan weer de geschikte oplossing.

Ici Paris XL deed vroeger reeds beroep op Kinnarps voor de ergonomische bureaustoelen, maar is nu ook overtuigd van Kinnarps als partner in totaalinrichting. De werknemers zijn blij met de nieuwe werkomgeving en zijn vooral enthousiast over de kleurkeuze die perfect aansluit bij de stijl van het huismerk en het nieuwe eigen productgamma.

 

"Het concept sloot perfect aan bij de look van de eigen cosmeticalijn"