Case: Ausy Group Belgium nv

Gegevens

Bedrijf: 
Ausy Group Belgium nv

Contactpersoon bij Kinnarps:
Laura Landsheere

Gebied:
Rekrutering

Voltooid:
2019

a will to win, the guts to score

Als dochteronderneming van Randstad wil Ausy elke dag het verschil maken. Het bedrijf biedt gespecialiseerde diensten en expertises waarmee het perfect inspeelt op de noden van het bedrijf. Bij alles wat ze doen, voegen ze fun en dynamiek toe. Dat wilden ze ook vertaald zien in de nieuwe inrichting. Samen met interieurarchitecte Gwendy Herremans van ZAFA Interieur ontwierp Kinnarps een aantrekkelijke werkomgeving met een speelse touch.

 

Kinnarps Next Office is een analyse van uw werkplek en bestaat uit zes stappen. We beginnen met de behoeften van de individuele klant en stellen de medewerkers altijd centraal. Met behulp van zorgvuldig geselecteerde tools, workshops en analyses ontwikkelen we een gepersonaliseerd interieurontwerp dat de optimale oplossing vormt voor uw specifieke werktaken en de behoeften van uw medewerkers; de basis hiervoor is de informatie die in een vroeg stadium van het proces is verzameld. Een unieke oplossing die gebaseerd is op uw antwoorden.

MEER INFORMATIE

“Het was voor ons niet enkel een verhuis, maar ook de integratie van Randstad Professionals met Ausy. Het nieuwe meubilair, dat communicatie stimuleert, heeft de samenvoeging van de verschillende afdelingen zeker vergemakkelijkt.”

Wietse Kimps

My - AUSY.jpg

Esencia - Oberon - Fields - AUSY.jpg

Office Ballz - Fields - AUSY.jpg

happiness on steroids

Ausy ging op zoek naar een kwalitatieve partner die hun doorheen het volledige verhuistraject kon begeleiden. Het bedrijf is jong en dynamisch en wilde dat ook vertalen in de inrichting. Daarnaast moest er ook ruimte zijn voor de groei die Ausy doormaakt: iedereen werkt flexibel, en heeft een locker ter beschikking om persoonlijke spullen in op te bergen. Bovendien werd er in de space planning ook al rekening gehouden met plaats voor extra burelen.

Naast de werkplekken zijn er een aantal creatieve uitvalsbasissen voor korte besprekingen, geconcentreerd werk of ontspanning: The Hut, Boullée, Fields, My… Deze ludieke producten springen onmiddellijk in het oog en dragen bij tot een aangename en vrolijke werkomgeving.

 

 

 

luchthaven wordt the loop

De nieuwe kantoren van Ausy vind je in The Loop: het gebied rond Flanders Expo waart nu ruimte is voor winkels, vrije tijd en kantoren. The Loop bevindt zich op het terrein van de voormalige luchthaven van Gent en dat bood ook inspiratie voor de inrichting. De luchthaven deed voornamelijk goederenvervoer en daarom kregen de meeting rooms en de bureaus voor het management de look van een container mee.

 

Integratie met Randstad Professionals

Het jonge en dynamische karakter van de inrichting valt ontzettend hard in de smaak: de verschillende loungehoeken worden veelvuldig gebruikt. Samen met de verhuizing naar de nieuwe locatie ging ook de integratie van Randstad Professionals met Ausy gepaard. Het nieuwe meubilair, dat uitnodigt tot communicatie, heeft deze samenvoeging ook vlotter laten verlopen. Alle werknemers zijn ook in de wolken over de ergonomische kwaliteiten van hun nieuwe werkplek: individueel instelbare bureaus met ergonomische stoelen zorgen ervoor dat iedereen makkelijk zijn werkplek kan aanpassen.

SAMENVATTING:

  • jong en dynamisch bedrijf
  • fun interieur, zonder ergonomie uit het oog te verliezen
  • geïnspireerd op oude luchthaven van Gent

Valt deze case in de smaak? Benieuwd wat er mogelijk is in uw ruimte?

Contacteer ons