OPTIONELE, SLIMME DIENSTEN VOOR JOUW GEMAK & COMFORT

LEASING - huur meubilair in plaats van kopen

Meubilair huren geeft je meer controle over je investering in vergelijking met kopen. Bovendien hoef je geen kostbare tijd te verspillen met het samenstellen van een inventaris of afschrijvingen. En wat beter is, je kan op elk moment meubilair toevoegen, verwijderen of omruilen (bijvoorbeeld bij een uitbreiding).

Contact

10 goede redenen om meubilair te huren:

1

BEHOUD JE LIQUIDITEIT

Vul je interieur met fantastisch meubilair zonder je financiering of krediet te raken.

2

ONE-STOP SHOP VOOR AL JE INTERIEUR-WENSEN

Het kan allemaal worden geleased: meubilair, tapijt, stoffen, verlichting en meer.

3

laat je lening onaangeroerd

Gebruik je lening voor andere activiteiten, zoals potentiële investeringen en toekomstige zakelijke opportuniteiten.

4

PAS JE INTERIEUR AAN AAN DE VERANDERENDE TIJDEN

Leasing geeft je meer flexibiliteit. Verander, voeg producten toe of verwijder ze als je noden - en de tijden - veranderen.

5

MAAK JE BALANS VRIJ

Kinnarps blijft eigenaar van het interieur, dus je balans komt niet in het gedrang.

6

INCLUSIEF VERZEKERING

Bij elke leaseovereenkomst hoort een aangepaste verzekering voor alle risico's, compleet met lage franchise.

7

interieurbudget als maandelijkse kost

Beschouw je maandelijkse interieurbijdrage als een operationele kost.

8

BEPAAL ZELF DE CONTRACTDUUR

12 maanden, 3 jaar of meer. Kies een periode die het best werkt voor jouw bedrijf.

9

DE VOLLEDIGE KOST IS AFTREKBAAR

Huur is 100% aftrekbaar, zowel bij belastingen als in de resultaten.

10

Opties aan het einde van het contract

Koop het meubilair of verleng de contractduur. Je beslist het helemaal zelf.

GEÏNTERESSEERD? WE HELPEN JE GRAAG VAN START

Contacteer us

OPLOSSINGEN ONTWERPEN DIE BEANTWOORDEN AAN JE NODEN

INTerieurdesign

Wij bieden onze diensten aan aan bedrijven die op zoek zijn naar een aantrekkelijke en functionele werkplek. Samen met professionele en ervaren interieurdesigners creëren we opvallende en representatieve werkomgevingen die perfect aansluiten bij wat je verwacht van je kantoor. Van individuele ruimtes tot de algemene look en feel van de werkplek, niets wordt over het hoofd gezien.

 

Contact

Akoestisch ontwerp

Samen met experts op vlak van akoestiek, zorgen we voor oplossingen op maat van jouw bedrijf. Elke werkplek, elk gebouw en elke werknemer is uniek, en wij geloven dat iedereen een unieke geluidservaring verdient. Als we begrijpen waar we mensen kunnen positioneren en hoe we tapijt, plafondisolatie, meubilair en gordijnen kunnen gebruiken, creëren we een aangename akoestische omgeving.

 

 

Contact

lichtontwerp

De kwaliteit van het licht is cruciaal om je goed te voelen op het werk en productief te zijn. Dit omvat de installatie van geschikte lichtelementen en het optimaliseren van natuurlijk daglicht. Samen met onze professionele partners vinden we oplossingen die de kosten reduceren en de impact op het milieu verminderen. Allemaal om de verlichting op je werkplek te optimaliseren.

 

Contact

Wil je meer weten over onze aparte designservice?

Contacteer ons

WIJ GEVEN OM JOUW PRODUCTEN

FRIS JE MEUBILAIR OP

Na enkele jaren kan je meubilair en tapijt vol stof en vuil hangen. In plaats van in nieuw meubilair te investeren kan een grondige wasbeurt wonderen doen. In een paar simpele stappen maken wij je interieur weer gloednieuw.

 

Contact

verberg de kabels

Een nette en ordelijke werkplek biedt veel voordelen. Niet alleen is het makkelijker om dingen terug te vinden, het is ook aangenamer om te werken en vermindert het risico op brand. Met deze service maken wij een analyse van de werkplek en zorgen we voor net weggewerkte kabels.

 

Contact

hergebruik of recyclage van oud meubilair

Wanneer we een werkplek opnieuw inrichten,  is er altijd oud meubilair dat weg moet. Laat het aan ons over wanneer je je meubilair niet kan verkopen of hergebruiken. Wij halen alles op en recycleren het.

 

Contact

HULP NODIG BIJ EEN VERHUIS OF OM JE MEUBILAIR TE STOCKEREN?

WIJ HELPEN JE VERHUIZEN

Verandering van kantoorgebouw? Een deel van je organisatie verhuizen?  Wij zijn er om alle rompslomp uit handen te nemen.Wij beheren het project en verzekeren dat al het meubilair veilig naar de nieuwe locatie wordt vervoerd. Daarmee garanderen we een kostenefficiënte verhuizing, zonder problemen. En met zo min mogelijk impact op het milieu.

 

Contact

STOckeer je meubilair in ons magazijn

Moeite om alles in je werkplek te krijgen, maar nog niet klaar om je meubilair te verkopen of weg te doen? Laat ons je extra meubilair stockeren in een van onze magazijnen. Om het nog makkelijker te maken kunnen wij het transport van en naar het magazijn regelen.

 

Contact

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met het stockeren of verhuizen van je meubilair?

Contacteer ons

Wij helpen jou met ergonomie, het begrijpen van je kantoorlandschap en change management

Ergonomie - analyse

Wij bieden geïntegreerde oplossingen aan voor de werkplek, waarbij we rekening houden met ergonomie en gezondheid. Samen met professionele ergonomen, bieden we oplossingen aan die op jouw bedrijf zijn toegespitst.

Contact

Analyse van de locatie

Om je kantoorlandschap beter te begrijpen voorzien onze locatie-experts een accuraat plan waarop het nieuwe ontwerp wordt gebaseerd. De afgewerkte analyse omvat: afmetingen van alle ruimtes, informatie omtrent de toegankelijkheid, details over de mechanische en elektrische installaties en lay-out van bestaand meubilair.

 

Contact

Change management

Wanneer een bedrijf verandert, is het belangrijk om rekening te houden met de gevoelige en complexe relatie tussen Mensen, Technologie en het Gebouw. Wij bieden onze expertise aan op vlak van overgangsmanagement en sturen veelzijdige projectteams aan die nodig zijn bij bedrijfsverplaatsingen of veranderingen in de werkpraktijken.

 

Contact

We zijn er voor jou.
Van begin tot het einde.

Op zoek naar een specifiek product? Interesse om een oplossing aan te passen aan je individuele noden? Of gewoon gebeten om meer te leren over ons aanbod? Neem contact op met ons - we zijn er voor jou!