Synchronised

by Kinnarps Colour Studio

We lanceren nu gebeitste es in nieuwe kleuren. Hoogwaardig fineer en een vakkundig kleurproces zorgen voor harmonieuze kleuren die de natuurlijke nerf van het hout beter laten uitkomen. Combineer met stoffen en andere materialen van Kinnarps Colour Studio om een sterke of net een monochrome uitstraling te creëren.

Nieuwe materialen in Kinnarps Colour Studio

We lanceren nu nieuwe boeiende materialen in Kinnarps Colour Studio. Gebeitst essenfineer in elf unieke kleuren dat kan worden gecombineerd met andere stoffen en materialen van Kinnarps Colour Studio. We breiden ons standaardgamma ook uit met donkerbruin eikfineer. Daarnaast introduceren we donkergrijs laminaat, dat kan worden gebruikt in stijlvolle combinaties met onze andere materialen. Als nieuw materiaal voor bureaubladen introduceren we zwart linoleum – natuurlijk en elegant. Al deze nieuwe materialen maken deel uit van ons standaardgamma, waardoor we snel en efficiënt kunnen leveren, zelfs voor grote projecten. Lees hier meer over onze nieuwe beitsen.

 

ELF NIEUWE BEITSKLEUREN
– GEKOZEN DOOR ARCHITECTEN

De nieuwe kleuren en materialen in Kinnarps Colour Studio werden ontwikkeld in nauwe samenwerking met architecten en interieurontwerpers. Lees meer over de manier waarop u beitsen en materialen met verschillende kleuren kunt combineren.

"Door de ruimere keuze kunt u uw visie op een veel creatievere manier realiseren. Gebeitst fineer geeft meer het gevoel van echt hout omdat het natuurlijke uiterlijk van het hout behouden blijft. Het is gemakkelijk om de nieuwe afwerkingen af te stemmen op ander meubilair, om de basis van de beits te bepalen en te combineren met ander materiaal."

Ingrid Ehrnebo, White Arkitekter

GEBEITST FINEER – EEN DUURZAME OPTIE

Als u voor ons gebeitst essenfineer kiest, maakt u een duurzame, milieuvriendelijke keuze omdat we ons fineer voor kantoormeubilair produceren met FSC®-gecertificeerd hout uit verantwoord beheerde bossen. Onze beits bestaat uit water en pigment. De lak bevat geen oplosmiddelen en wordt aangebracht in een vrijstaand proces.

NIEUW!

BUREAUBLAD IN ZWART LINOLEUM

U kunt nu kiezen voor bureaubladen die zijn bedekt met zwart linoleum. Een exclusief natuurlijk materiaal dat prettig aanvoelt, eenvoudig schoon te maken is en bijdraagt aan betere geluidsniveaus op het werk.

 

Lees meer

NIEUW!

DONKERGRIJS LAMINAAT

We lanceren nu donkergrijs laminaat voor onze tafels. De schakering is perfect afgestemd om te passen bij onze andere materialen en biedt veel mogelijkheden om diverse stijlen en creatieve ideeën te realiseren.

 

Lees meer

NIEUW!

DONKERBRUINE EIK

We breiden ons standaardgamma nu uit met donkerbruine eik. Het gebeitste oppervlak zorgt voor een exclusieve uitstraling omdat het de natuurlijke nerf van de eik benadrukt en meer diepgang creëert in uw interieurs. Tijdloos en elegant!

 

Lees meer

INSPIRATIE VOOR TOON OP TOON-COMBINATIES

Hoe combineert u gebeitst essenfineer met stoffen en andere materialen?