Case: BRP

Achtergrond

BRP creëert innovatieve manieren om te bewegen, of dat nu in de sneeuw, op het water of op asfalt is. Het Canadese bedrijf werd 75 jaar geleden opgericht en heeft zijn Belgische zetel in Desteldonk. In 2017 kozen zij ervoor om hun hoofdzetel te vernieuwen.

Visie

De burelen van BRP waren verouderd, een complete vernieuwingsronde diende zich dus aan. BRP wilde de focus leggen op ergonomie en functionaliteit en kwam al snel bij Kinnarps uit. In eerste instantie waren ze op zoek naar goede, ergonomische bureaustoelen. We overtuigden hen al snel om ook voor de burelen te kiezen voor een ergonomische en instelbare oplossing.

Oplossing

Gezien de focus lag op ergonomie kozen we voor elektrisch instelbare Polaris benches en Plus 6 bureaustoelen. In de vergaderzaal zorgt de Multicom tafel met V-vorm ervoor dat iedereen actief kan deelnemen en het zicht niet wordt geblokkeerd. Het kleurschema bleef neutraal, met accenten op de bezoekersstoelen.

De samenwerking tussen Kinnarps en BRP verliep vlot: een goede ontvangst in de showroom, een op maat gemaakte offerte waarbij rekening werd gehouden met de noden en het budget van BRP en een sales & project consultant die altijd bereikbaar was voor bijkomende vragen. Zelfs enkele problemen die opdoken tijdens de levering werden snel en vakkundig opgelost.

Zowel werknemers als bezoekers zijn enthousiast over de nieuwe inrichting. De werknemers zijn vooral tevreden over de Polaris benches, waar dan ook actief gebruik van wordt gemaakt. De kleurrijke Leia’s springen vooral in het oog bij de bezoekers, die in de nieuwe omgeving een hartelijke ontvangst krijgen.